Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Grå camo

vare nr.: #SE01-SXB1713

Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Grå camo

Vis alle billeder

Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Grå camo

vare nr.: #SE01-SXB1713

    199,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Sinox Gaming Rygsæk: Den ultimative beskyttelse og opbevaring til din MacBook og iPad

    Sinox Gaming Rygsæk i grå camo er designet til at imødekomme behovene hos den moderne og kræsne bruger, der ønsker en pålidelig og funktionel løsning til opbevaring og transport af deres MacBook og iPad. Med en kapacitet på 40 liter og en række smarte funktioner er denne rygsæk det perfekte valg for dig, der ønsker en slidstærk og praktisk taske til din elektronik.

    Denne rygsæk er fremstillet af kraftig nylon, der sikrer en lang levetid og modstandsdygtighed over for slid og skader. Overfladen er vand- og smudsafvisende, hvilket betyder, at dine værdifulde enheder er beskyttet mod vejrets luner og hverdagens udfordringer.

    En af de vigtigste funktioner i Sinox Gaming Rygsæk er det dedikerede rum til din MacBook og iPad. Dette rum er foret med blødt materiale, der beskytter dine enheder mod ridser og stød. De indre mål på 50x30x10 cm giver rigelig plads til både MacBook og iPad samt tilbehør som opladere og kabler.

    Rygsækken er udstyret med en justerbar skulder- og bælterem, der gør det nemt at tilpasse pasformen til din krop og sikrer en behagelig bæreoplevelse. Det skjulte rum mod ryggen er ideelt til opbevaring af værdigenstande som pung og nøgler, mens de fire ydre opbevaringsrum og de ti indre opbevaringsrum giver dig mulighed for at organisere dine ejendele på en overskuelig måde.

    En praktisk lomme til drikkedunk er også inkluderet i designet, så du altid har nem adgang til væske undervejs. De ydre mål på 52x31x27 cm gør rygsækken kompakt og nem at bære, uden at gå på kompromis med opbevaringskapaciteten.

    Sinox Gaming Rygsæk leveres med en normal dansk producentgaranti og 2 års reklamationsret, så du kan føle dig tryg ved dit køb. Denne model, SXB1713, er en del af Sinox' sortiment af sleeves og covers til Mac's, og er et bevis på producentens engagement i at levere kvalitetsprodukter til deres kunder.

    Sammenfattende er Sinox Gaming Rygsæk i grå camo en fremragende løsning for dig, der søger en holdbar, funktionel og stilfuld taske til din MacBook og iPad. Med sine mange opbevaringsmuligheder, beskyttende egenskaber og komfortable design er denne rygsæk det oplagte valg for den kræsne bruger, der ønsker det bedste til sine elektroniske enheder.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXB1713

    • EAN nummer:

      5706808021869

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXB1713

    • Model:

      Sinox Gaming Backpack. 40 liter. Grå Camo

    • Udstyr:

      Sleeves og covers til Mac's

      Taske

    • Producent:

      Sinox

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Kapacitet:

      40 liter

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar