Ordre ikke modtaget?

Har du ikke modtaget din ordre endnu?

1. Tjek at din adresse er angivet korrekt i ordren.
2. Dit navn skal fremgå tydeligt på postkassen.
3. Tjek din ordrestatus ved at logge ind med din bruger eller gæstebruger (se ordre-emailen).
4. Tjek postkasse, spørg naboer eller kontakt nærmeste posthus.

Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os pr. e-mail - [email protected] - hvor du oplyser dit ordre-id.

Leveringsmåder

Levering til døren med DAO + Pakkeboks

 Hvor langt er min pakke?

Alle forsendelser sendes med Track & Trace. Du kan spore din pakke ved at klikke på linket i den e-mail du har modtaget, da ordren blev afsendt. Alle 'Levering til døren'-forsendelser modtages som regel dagen efter afsendelse.


Hjælp! Min pakke er ikke kommet
Har du modtaget en e-mail og/eller SMS fra dao om, at din pakke er blevet leveret, men du har ikke modtaget den? Så bedes du efterlyse din pakke på følgende måde:

Kontakt dao direkte på telefon eller e-mail. Du finder både telefonnummer samt e-mailadresse ved at se på deres kontaktoplysninger her.

Du bedes oplyse dit trackingnummer, som findes i den e-mail du har modtaget for os.

Da det er dao, som har din forsendelse i deres varetægt, kan de hurtigere og lettere hjælpe dig med at finde frem til pakken.

Har du yderligere spørgsmål, kan du med fordel kigge på daos FAQ, som virker rigtig godt og guider dig i den rigtige retning. Her finder du både e-mail samt telefonnummer.

OBS!

Det er ikke muligt at bestille dao til erhverv! Hvis der er tale om en erhvervsordre, så anbefaler vi at man vælger PostNord Erhvervslevering.

Afhentning hos Mackabler.dk i Hvidovre mellem 9-16.30

 Når du vælger afhentning af din ordre hos Mackabler.dk, vil du modtage en e-mail, så snart din ordre er pakket og lagt klar til afhentning. Ordrer til afhentning vil løbende blive pakket dagligt og lagt klar.

Hvis du bestiller før kl. 16.30, har du mulighed for at afhente din ordre samme dag. Du skal dog være opmærksom på, at den først kan hentes, når du har modtaget en e-mail om, at den er klar til dig.

Afhentning sker på vores adresse: Filmbyen 14A+B, 2650 Hvidovre.PostNord Hjemlevering + Pakkeshop + Erhverv

PostNord leverer både til hjemmeadresse og pakkeboks. Så snart din ordrestatus ændres til 'Afsendt' vil du modtage en mail med informationer om din ordre - herunder trackingnummer og adresse, hvor pakken leveres.

Til større virksomheder, skoler og offentlige institutioner sendes forsendelser med PostNord Erhverv og omdeles til erhvervsadresser.

Har du intet modtaget fra PostNord efter 1-2 hverdage efter du har modtaget en mail fra os omkring din ordre, bedes du kontakte PostNord eller dit nærmeste posthus for at høre om den skulle være kommet frem. Husk at sørge for, at din oplyste adresse ved købet er korrekt og at dit navn fremgår tydeligt på postkassen.

Instabox Pakkeboks

Vi tilbyder levering til Instabox pakkebokse, så du nemt kan afhente din ordre i din lokale pakkeboks, når det passer dig bedst. Så snart din ordrestatus ændres til 'Afsendt' vil du modtage en mail med informationer om din ordre - herunder trackingnummer og adresse, hvor pakken leveres.

Instabox sender ligeledes en SMS med track-link og hentekode.

Såfremt du ikke har modtaget din pakke fra Instabox efter 1-3 hverdage efter du har modtaget en mail fra os omkring din ordre, bedes du kontakte Instabox for at høre om den skulle være kommet frem. Husk at sørge for, at din oplyste adresse og kontaktoplysninger ved købet er korrekt.