Ordre ikke modtaget?

Hvis du ikke har modtaget din ordre endnu?

1. tjekke din adresse angivet i ordren er korrekt.
2. dit navn skal stå tydeligt på postkassen.
3. tjekke din ordrestatus ved at logge ind med din bruger eller gæstebruger (se ordre-email'en)
4. tjekket postkasse, naboer eller kontaktet nærmeste posthus.

Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du kontakte os pr. e-mail [email protected] med dit ordre-id.


deliverymethod254.jpg

Levering til døren

"Levering til døren" bliver sendt med DAO365. 

Hvor langt er min pakke?

Alle forsendelser sendes med Track & Trace og du kan spore din pakke ved at klikke på linket i den e-mail du har modtaget da ordren blev afsendt.

Alle "levering til døren" forsendelser modtages dagen efter afsendelse. 

Hjælp! Min pakke er ikke kommet.

Har du modtaget en e-mail og/ eller SMS fra DAO om at din pakke er blevet leveret, men du ikke har modtaget den, efterlys da din pakke.

Den hurtige løsning: Ring direkte til DAO på tlf. 72330800, send dem en e-mail på: [email protected] eller chat med dem på dao.dk. Oplys dit tracking nummer, som findes i mailen du har modtaget fra os.

Da det er DAO som har din forsendelse kan DAO hurtigst og lettest hjælpe dig. 

72330800 [email protected] www.dao.as

 Post Danmark Pakkepost

Større ordre eller ordre valgt med levering som pakkepost sendes hovedsageligt uden omdeling og skal hentes i nærmeste posthus. Til større virksomheder, skoler og offentlige institutioner sendes forsendelser med omdeling. Når en ordre afsendes med pakkepost modtager du en e-mail fra Post Danmark med dit track & trace nr. 

Har du intet modtaget fra Post Danmark efter 1 -2 hverdage efter at have modtaget en e-mail fra os omkring afsendelsen af din ordre bedes du kontakte post Danmark eller dit nærmeste posthus for at høre om den skulle været kommet frem. Husk at sørge for at din oplyste adresse ved købet er korrekt og at navn fremgår tydeligt på postkassen.Afhentning hos Mackabler.dk i KBH

Når du vælge at afhente en ordre hos Mackabler.dk, vil du modtage en e-mail så snart din ordre er pakket og klar til afhentning. Ordrer til afhentning vil i løbende dagligt blive ordnet og lagt klar. Bestiller du før kl. 16. er der mulighed for at afhente samme dag så snart man har modtaget en e-mail omkring ordren ligger klar til afhentning.

Afhentning sker på vores adresse angivet nederst på siden. Vi befinder os i Soho kontorhotel hvor receptionen vil udleverer ordren ved afhentning.