Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Camo

vare nr.: #SE01-SXB1711

Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Camo

Vis alle billeder

Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Camo

vare nr.: #SE01-SXB1711

    199,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Denne eksklusive rygsæk er designet til at opfylde alle dine behov som MacBook- og iPad-ejer. Med sin robuste konstruktion og høj kvalitet materialer, er denne rygsæk det perfekte valg for dig, der ønsker en pålidelig og stilfuld løsning til at beskytte og transportere dine værdifulde enheder.

    Rygsækken er fremstillet af slidstærkt og kraftigt nylon, der sikrer en lang levetid og beskyttelse mod hverdagens udfordringer. Den kraftige lynlås er designet til at modstå intensiv brug og holde dine ejendele sikkert inde i tasken. Overfladen er behandlet med en vand- og smudsafvisende belægning, der beskytter dine enheder mod uforudsete vejrforhold og snavs.

    Komfort og funktionalitet er nøgleordene for denne rygsæk. Den justerbare skulder- og bælterem gør det nemt at tilpasse rygsækken til din krop og sikrer en behagelig bæreoplevelse. Det skjulte rum mod ryggen giver ekstra sikkerhed til dine værdigenstande, så du kan føle dig tryg, når du er på farten.

    Med hele 14 opbevaringsrum, herunder 4 ydre og 10 indre rum, er der rigeligt med plads til alle dine nødvendigheder. Lommen til drikkedunken gør det nemt at holde dig hydreret undervejs, og de mange rum sikrer, at du altid har styr på dine ejendele.

    Rygsækken har en kapacitet på 40 liter og måler 52x31x27 cm udvendigt, mens de indvendige mål er 50x30x10 cm. Dette giver dig masser af plads til både din MacBook, iPad og andre vigtige genstande.

    Denne rygsæk er en del af Sinox Gaming Backpack-serien og bærer modelnummeret SXB1711. Sinox er en anerkendt producent, der er kendt for deres kvalitetsprodukter, og denne rygsæk er ingen undtagelse. Med en normal dansk producentgaranti og 2 års reklamationsret kan du være sikker på, at du får et produkt, der lever op til dine forventninger.

    Udover at være en fremragende rygsæk til din MacBook og iPad, er denne model også udstyret med sleeves og covers til Mac's, hvilket gør den endnu mere alsidig og praktisk.

    Vælg denne Sinox Gaming Backpack i den stilfulde camo-udgave og oplev en kombination af komfort, funktionalitet og kvalitet, der vil gøre din hverdag nemmere og mere organiseret.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXB1711

    • EAN nummer:

      5706808021845

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXB1711

    • Model:

      Sinox Gaming Backpack. 40 liter. Camo

    • Udstyr:

      Sleeves og covers til Mac's

      Taske

    • Producent:

      Sinox

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Kapacitet:

      40 liter

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar