Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Blå camo

vare nr.: #SE01-SXB1712

Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Blå camo

Vis alle billeder

Sinox Gaming rygsæk til 17" Mac/PC - Blå camo

vare nr.: #SE01-SXB1712

    199,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Denne eksklusive rygsæk er designet til at opfylde alle dine behov som en moderne og travl person, der ønsker at beskytte og transportere sin MacBook og iPad på en sikker og stilfuld måde. Med sin robuste konstruktion og gennemtænkte design er denne rygsæk det perfekte valg for dig, der ønsker en pålidelig og funktionel løsning til hverdagens udfordringer.

    Rygsækken er fremstillet af et slidstærkt og kraftigt nylonmateriale, der sikrer lang holdbarhed og beskyttelse mod hverdagens slitage. Den vand- og smudsafvisende overflade beskytter dine værdifulde enheder mod uforudsete vejrforhold og snavs, så du kan føle dig tryg, uanset hvor du befinder dig.

    Den kraftige lynlås sikrer, at dine ejendele er godt beskyttet og let tilgængelige, når du har brug for dem. Rygsækken er udstyret med en justerbar skulder- og bælterem, der giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter dine personlige præferencer og sikrer optimal komfort under transport.

    Et skjult rum mod ryggen giver ekstra sikkerhed for dine mest værdifulde genstande, mens de fire ydre opbevaringsrum og ti indre opbevaringsrum giver dig rigeligt med plads til at organisere og opbevare alt fra nøgler og pung til opladere og høretelefoner. En praktisk lomme til drikkedunk sørger for, at du altid har adgang til væske undervejs.

    Rygsækken har ydre mål på 52x31x27 cm og indre mål på 50x30x10 cm, hvilket giver dig masser af plads til at opbevare både din MacBook og iPad samt andre nødvendige genstande. Med en kapacitet på 40 liter er denne rygsæk ideel til både arbejde, studier og fritidsaktiviteter.

    Denne rygsæk er en del af Sinox Gaming Backpack-serien og kommer i en iøjnefaldende blå camo farve, der tilføjer et unikt og moderne touch til dit look. Modelnummeret for denne rygsæk er SXB1712, og den er produceret af det anerkendte mærke Sinox, der er kendt for deres kvalitetsprodukter og innovative løsninger.

    Som en del af dit køb får du en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret, så du kan føle dig tryg ved dit valg. Denne rygsæk er ikke blot et praktisk og funktionelt udstyr, men også et stilfuldt og moderne tilbehør, der vil komplimentere din personlige stil og gøre din hverdag lettere og mere organiseret.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXB1712

    • EAN nummer:

      5706808021852

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXB1712

    • Model:

      Sinox Gaming Backpack. 40 liter. Blå Camo

    • Udstyr:

      Sleeves og covers til Mac's

      Taske

    • Producent:

      Sinox

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Kapacitet:

      40 liter

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar