Sinox Gaming rygsæk til 15,6" Mac/PC - Camo

vare nr.: #SE01-SXB1511

Sinox Gaming rygsæk til 15,6" Mac/PC - Camo

Vis alle billeder

Sinox Gaming rygsæk til 15,6" Mac/PC - Camo

vare nr.: #SE01-SXB1511

    199,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Denne eksklusive Sinox Gaming Backpack er designet til at imødekomme behovene hos den moderne og kræsne bruger, der ønsker en både stilfuld og funktionel taske til opbevaring og transport af deres MacBook, iPad og andre nødvendige gadgets. Med sine 26 liters kapacitet og en række smarte opbevaringsrum, er denne rygsæk det perfekte valg for dem, der ønsker at holde deres udstyr organiseret og beskyttet på farten.

    Sinox Gaming Backpack er fremstillet af slidstærkt og kraftigt nylon, der sikrer en lang levetid og modstandsdygtighed over for dagligdagens udfordringer. Den vand- og smudsafvisende overflade beskytter dine værdifulde enheder mod uforudsete vejrforhold og snavs, så du kan føle dig tryg, uanset hvor du befinder dig.

    Rygsækken er udstyret med en kraftig lynlås, der giver nem adgang til det rummelige hovedrum, som har indre mål på 43x26x9 cm. Her er der plads til både din MacBook og iPad, samt andre nødvendige genstande. De 10 indre opbevaringsrum gør det nemt at holde styr på dine ejendele og sørger for, at alt er lige ved hånden, når du har brug for det.

    På ydersiden af rygsækken finder du 4 ydre opbevaringsrum, der giver ekstra plads til mindre genstande, som du ønsker at have hurtig adgang til. Derudover er der en praktisk lomme til en drikkedunk, så du altid kan have væske med dig på farten.

    For at sikre optimal komfort og bæreoplevelse er Sinox Gaming Backpack udstyret med en justerbar skulder- og bælterem, der kan tilpasses efter dine præferencer. Det skjulte rum mod ryggen giver ekstra sikkerhed til dine mest værdifulde genstande, så du kan føle dig tryg, når du er på farten.

    Sinox Gaming Backpack leveres med en normal dansk producentgaranti og 2 års reklamationsret, så du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der er designet til at holde. Denne rygsæk er en del af Sinox' sortiment af sleeves og covers til Mac's og bærer modelnummeret SXB1511.

    Med sit camouflage-design og høje funktionalitet er Sinox Gaming Backpack det oplagte valg for den moderne og stilbevidste bruger, der ønsker en pålidelig og praktisk løsning til opbevaring og transport af deres MacBook, iPad og andre nødvendige gadgets.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXB1511

    • EAN nummer:

      5706808021791

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXB1511

    • Model:

      Sinox Gaming Backpack. 26 liter. Camo

    • Udstyr:

      Sleeves og covers til Mac's

      Taske

    • Producent:

      Sinox

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Kapacitet:

      26 liter

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar