Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
iPhone
Filter
Amazon Alexa produkter

Amazon Alexa produkter

89 varer
Hvad kan jeg få af udstyr til Amazon Alexa? Et populært tale emne for tiden handler om The Internet of Things, som omhandler hvordan en større del af vores ting i hjemmet løbende bliver opkoblet til internettet, både for at gøre vores hjem mere interaktivt, nemmere at optimere og sidst men ikke...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 89Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Amazon Alexa produkter

Hvad kan jeg få af udstyr til Amazon Alexa?

Et populært tale emne for tiden handler om The Internet of Things, som omhandler hvordan en større del af vores ting i hjemmet løbende bliver opkoblet til internettet, både for at gøre vores hjem mere interaktivt, nemmere at optimere og sidst men ikke mindst nemmere at kommunikere med. Amazon Alexa Echo er placeret solidt i centrum af denne udvikling, da den i mange sammenhænge opererer som kontrolcenter for det hav af gadgets man har der er koblet op til internettet, og med noget så simpelt som en talt kommando, kan man styre enheder overalt i huset hvis de er koblet op til internettet. Det er et felt der vokser utroligt hurtigt og det er selvfølgelig en bølge vi er med på her på siden. 

Et af de fundamentale elementer at kunne styre i hjemmet er vores strømforbrug, da det har en stor effekt på både dagligdag og økonomi. Derfor er dette kerneområde et af de første områder vi har bevæget os ind på.

Særdeles praktisk inden for dette område er strømstyring af pærerne i vores hjem, og til at hjælpe med dette har vi fundet smart pære holdere, der nemt kan sættes i dine nuværende lamper. Disse overtager derefter strømstyringen af pæren og kobler op til nettet hvor du nemt kan styre dem, enten vha. app eller Alexa Echo. Dermed får du mulighed for at styre strømmen på dine pærer fra den anden side af kloden, om så det er for at sikre at alt blev slukket som det skulle, eller for at sætte intervaller for hvornår de tænder og slukker.

Derudover er kontrol over stikkontakter i huset også et område vi har sat ind på. Vi har flere muligheder for strøm stik der, ligesom med smart pære holderen, fungerer som stikkontakt, men opkoblet til internettet, så du altid kan tilgå styringen af den overalt. Dette giver flere muligheder i hjemmet for hvordan du styrer din strøm, da du hurtigt kan bede Alexa om at slukke for stikkontakterne rundt omkring i huset hvis der skal spares på strømregningen. 

Til strømstyringen har vi fundet muligheder der giver yderligere funktionalitet. Med en smart strøm stikdåse med wifi, kan du tilkoble flere enheder, og dermed gruppere strømstyringen bedre. Samtidigt får du adgang til USB porte, hvilket gør det til den oplagte mulighed i multimedie hjørnet i hjemmet. Det kan være utrolig praktisk at organisere hjemmet på denne  måde, da du med forskellige stikdåser kan have styr på forskellige rum, eller forskellige formål, som kontor, børneværelse, tv område mm. Det samme kan med fordel gøres på arbejdspladsen, da du får fuld kontrol over hvornår strømmen kører og hvornår den ikke gør, fra mobilen, Alexa Echo eller Google Home. 

Samlet set kan en kombination af de forskellige produkter vi har fundet give dig væsentlig bedre strømstyring i hjemmet, og det giver dig mulighed for at regulere helt ubesværet, næsten uanset hvor du befinder dig henne i verden. Det kan give en langt større følelse af sammenhæng og forbindelse mellem elementerne i hjemmet.