Om os


Cecilia Ørmen

Lager


Dagmar Søndergaard

Lager


Winston Frederiksen

Lager


Jørn Gramm

Lager

1655097_10152584085194618_49432372775957
Elise Schultz

Norsk oversætter


Jonathan Parisi

Co-founder & CTO - [email protected]


Kristina Schackinger

Customer success manager - [email protected]


Anders Bagnegaard

Co-founder & CMO - [email protected]


Vi er danske!

Gixmo.dk startede tilbage i december 2017 i en lille lejlighed i København. I løbet af vores første år, voksede vi os så store at vi måtte flytte ud. Vi flyttede derfor ind i et kontorhotel i København i Kødbyen kaldet SOHO. Her har vi ligget siden. 95% af de varer du ser på shoppen kommer fra vores lager i kælderen. Gode produkter, nem opsætning og pænt design

Gixmo.dk er en dansk webshop der sælger smarthome produkter til danskerne. Vi har et bredt udvalg af produkter fra diverse mærker i forskellige prisklasser. Vi befinder os i København hvor vores lager også ligger. 
Vores telefon åbningstider er alle hverdage fra 11-16. Der er mulighed for afhentning af produkter på vores lager, hvis man blot først bestiller online. Du kan i kurven vælge afhentning.

Vision
Vores vision er at lede det danske marked inden for smart home artikler med lave priser, god kundeservice og et hav af kendte og ukendte mærker.

Mission
Vi ønsker at give danskerne mulighed for at gøre deres hjem smartere med IoT produkter, uden besvær, kompromis på design og store omkostninger. Det sikre danskerne en roligere hverdag, mere bevidsthed om miljøet og strømforbruget og en mulighed for at sikre sit hjem mod ubudne gæster.

 
Gixmo.dk drives og ejes af 

Mackabler.dk

Cvr: 32036953

Flæsketorvet 68
1711 København V

Download pressekit her


Vi støtter

twitterindsamling