Om os


Cecilia

Lager


Dagmar

Lager


Muhammed

Lager


Jørn

Lager


Jonathan

Co-founder, CTO - [email protected]


Kristina

Support - [email protected]


Mathias L.

Tekstskribent


Mathias F.

Supporter


Anders Kristensen

Co-founder, CMO - [email protected]


Ring til os på: +4560546225 eller send os en mail på: [email protected]Om Mackabler / Gixmo

Mackabler.dk er den førende online Apple eksperter på tilbehørsmarkedet til iPhone, iPad og Mac. Vi tilbyder vores kunder alternativer, i enhver prisklasse, af tilbehør til deres Apple devices. Med grunding information, hurtig levering og effektiv kundeservice, er vi hos mange Apple brugere deres fortrukne go-to sted online, når der mangler tilbehør.

Vi har et stort dansk lager, i København, med hurtige leveringstider på 1-2 dage - faktisk er vores gennemsnit leveringstid kun 17 timers! Vi sender ordrer dagligt, 362 dage om året - det vil sige, vi også sender i weekender og helligdage, dog sender vi ikke den 1. jan, 31. dec og den 24.dec.Vi er danske!

Mackabler.dk startede tilbage i januar 2013 i en lille lejlighed i København. I løbet af vores første år, voksede vi os så store, at vi måtte flytte ud. Vi flyttede derfor ind i et kontorhotel i København i Kødbyen kaldet SOHO. Her har vi ligget siden april 2014. 95% af de varer du ser på shoppen kommer fra vores lager i kælderen. 


Vi tænker på miljøet og naturen

Vi værner om miljøet ved at agere så miljørigtigt vi overhovedet kan.

For eksempel forsøger vi at minimere vores energiudledning ved at benytte så lidt emballage som muligt på vores produkter - dette gælder både transporten fra vore leverandører i udlandet, samt transporten til slutbrugeren i Danmark.

Vi gør også hvad vi kan for at undgå plastic i vores emballage, så emballagen kan gå til forbrænding og blive lavet om til fjernvarme.

Mange af vore produkter kommer fra Kina, hvor det faktisk er svært at få produkter fra med så lidt emballage som muligt. Det skyldes at jo større emballagen er, desto mere opmærksomhed skaber produktet på en butikshylde.

Med den holdning er det selvfølgelig lidt op ad bakke, men mange bække små gør som bekendt en stor å, og Mackabler er stolte af at bidrage i kampen for et grønnere miljø.Vision

Vi vil lede det danske marked for tilbehør til Apple-produkter, såsom MacBooks, Mac Mini, iMac, iPad, iPhone og iPods, med lave priser, og den bedste service.  


Mission

Vi vil sikre kunderne nem og kvalificeret adgang til kabler til deres enheder/produkter i enhver prisklasse.Prisgaranti
 

Mackabler.dk tilbyder prisgaranti! Det betyder, at hvis du finder en vare billigere et andet sted på nettet, så kan du få samme vare her på siden til samme pris. Vi sætter stor pris på at få henvendelser angående billigere priser andre steder på nettet, og håber du vil hjælpe os med at gøre Mackabler.dk endnu bedre.


 

Mackabler.dk
Cvr: 43013734
Filmbyen 14A+B
2650 Hvidovre

Kontakt os her

Download pressekit her


Vi støtter

twitterindsamling