🎃 ☠️
HALLOWEEN TILBUD HELE UGEN
🎃 ☠️

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Oplader effekt
Længde
vis flere mindre
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Farve
Vægt
vis flere mindre
Produktgaranti
Kompatibilitet
vis flere mindre
Filter
Google Home produkter

Google Home produkter

105 varer
Google Home / Google Assistant standard Google's standard til smarthome produkter hedder Google Home, som består af app'en med samme navn. Google Home app'en bruges til at konfigurere enheder som understøtter Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, Google Smart Home og Google Assistant højtalere. Google Smarthome til Android og mere Google Home standarden understøtter også integration af Home automation, eller automatisering af forskellige opgaver, som fx kan aktiveres med en stemmekommando.Det smarte med smarthome apparater som understøtter Google Home / Google Assistant er at...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 105Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Google Home produkter

Google Home / Google Assistant standard

Google's standard til smarthome produkter hedder Google Home, som består af app'en med samme navn. Google Home app'en bruges til at konfigurere enheder som understøtter Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, Google Smart Home og Google Assistant højtalere.

Google Smarthome til Android og mere

Google Home standarden understøtter også integration af Home automation, eller automatisering af forskellige opgaver, som fx kan aktiveres med en stemmekommando.

Det smarte med smarthome apparater som understøtter Google Home / Google Assistant er at du kan bruge din Google Home højtaler, eller andre højtalere som understøtter Google Assistant til at udføre kommandoer - fx at tænde lyset, eller måske slukke for strømmen til et smart apparat. 

Med automation kan du også sætte regler, så at lyset måske automatisk tændes om aftenen eller du vågner op til dejlig musik stille og roligt.

I denne kategori findes alle vores produkter til Google Home. Google Home er Googles bud på et smart home system, hvor alle de forskellige enheder i systemet er koblet sammen via Wifi og styret af en central styringsenhed.

Det understøttes af Google Assistant, som automatisk tilpasser til brugeren ved hjælp af AI og udfører opgaver ud fra kommandoer modtaget med stemmegenkendelse, så det eneste man skal gøre er at tale til ens styringsenhed for at bruge ens smart enheder.

Vi har mange forskellige slags smart enheder der kan fungere med Google Home, som vi har samlet i forskellige underkategorier. De er overordnet beskrevet herunder.

Google Home Assistant stikkontakter

Et hastigt voksende område inden for smart home enheder er smarte stikkontakter, som gør det muligt at styre hvornår de tænder og slukker over Wifi. Dette kan give mange muligheder for hvordan man gerne vil styre strømmen i hjemmet.

Det giver mulighed for at man kan slukke strømmen for en del af huset mens man befinder sig i den modsatte del af huset. På den måde bliver det nemmere at regulere strømforbruget i hele huset. Man kan sågar styre det fra en app så man kan slukke eller tænde mens man er ude.

Hvis man får dækket huset godt af med smart stikkontakter og smart pære holdere, så kan man effektivt holde styr på ens strømforbrug og nemt sætte ind hvis elregningen er blevet større end forventet en måned. Ligesom man kan dele huset op i nemme strømgrupper.

Derudover kan man lave opsætninger der gør at stikkontakterne slukker på bestemte tidspunkter, eller f.eks. Tænder i intervaller som forsikring mod indbrudstyve når man er på ferie, hvilket kan være en god investering. Vores udvalg inden for dette område kan ses her.

Google home sensorer

Udover strømstyring så er der et hav af sensorer man kan tilkoble ens Google home system, som gør livet væsentligt nemmere hvis man har en masse ting man måler i huset, da man får adgang til alt den information på mobilen gennem ens central enhed.

Et godt eksempel er gasmåler, som kan være meget vigtig at have hvis man bruger gas apparater i huset, da et gas udslip kan være farligt. Derfor er det rigtig smart at kunne få notifikationer med det på mobilen hvis der sker noget.

Det samme kan siges for generel luftkvalitet eller for radon målinger i kælderen, som alle giver indikationer af hvordan det er at være i hjemmet. Ligeledes giver det en god indikation af hvad der skal gøres noget ved.

Vi har i kategorien også flere forskellige bevægelsessensorer, der muliggører at man kan holde øje med bevægelse i forskellige dele af huset. Det kan både virke som tyverisikring, ligesom det kan være sjovt hvis man gerne vil holde øje med hvornår ens kæledyr forlader huset.

Nogle af dem kan fås med sirener, så det er meget tydeligt hvis der sker indbrud eller hvad man har indstillet den til at holde øje med. Da det er smart sensorer er det igen noget der kan følges med på, på ens mobil.

Men de forskellige slags kan ses her.

Udover de større kategorier som de ovenstående, så har vi lidt forskellige ting med andre funktioner. Heriblandt kan man få smart kameraer så man altid kan holde øje med dele af huset, eller en smart pære hvor man nemt kan justere lysstyrke og farve.

Et smart kamera kan være et fremragende stykke tilbehør til ens smart sikkerhedssystem, da man omgående kan følge med i hvad der sker hvis man får en notifikation. På den måde kan man sørge for at sikkerheden er helt i top. Men se de forskellige ting her