Opsætning, smarthome m.m. til Google Home i Danmark.

Hvad er Google Home?


Google Home er et smart speaker system udviklet af Google, der er fyldt til randen med forskellige features der kan gøre din hverdag nemmere.

Google Home aktiveres hovedsageligt af stemmekommandoer, hvor den med stemmegenkendelse kan udføre mange forskellige opgaver.

Til at håndtere de forskellige opgaver benyttes Googles egen intelligente, personlige assistent Google Assistant, som kan alt fra søgning på nettet til kalenderstyring og håndtering af smart enheder i hjemmet.

Google Home er som sagt et smart system, hvilket betyder at det fungerer ved at blive koblet til wifi, hvor det kan forbinde til andre enheder på netværket og udføre handlinger online som man giver det tilladelse til.

Da Google Home fungerer gennem en smart speaker central, får du adgang til alle funktionaliteterne fra et smart system ved simpelthen at tale til den.

Gennem Google Home får du adgang til mange forskellige muligheder og funktionaliteter der alle kan gøre dit liv nemmere, heriblandt sensorstyring i huset, nem håndtering af smart enheder, musikhåndtering i hjemmet, personlig assistent mht. kalender og planer samt meget mere.

Google Home fungerer selvfølgelig sammen med andre Google enheder som Google Chromecast, hvilket i kombination giver et hav af muligheder.

Smart systemer og smart enheder er et område hvor der sker meget høj udvikling, så det er helt sikkert en fordel at være med fra start af. Her er Google Home en fantastisk indgangsvinkel da Google leverer produkter i høj kvalitet.


Hvilke muligheder får jeg med Google Home?


Google Home kommer med et bred fane af forskellige funktionaliteter, og kan sammenkobles med andre enheder for at dække alle dine behov i hjemmet. Med en blanding af stærke, indbyggede features og stor mulighed for integration udefra er man godt stillet.

Med adgang til internettet kan Google Home nemt håndtere musikafspilningen i huset, om det så er med musiktjenester som Spotify eller bare hvis der skal spilles over Youtube. Hvis man tilkobler smart højttalere til Google Home, kan det nemt sætte musik på overalt i huset.

Organisering af kalendere og planer bliver let som en leg med Google Home, som hurtigt laver nye planer, opdaterer gamle og sørger for at give dig veltimede reminders, så du aldrig går glip af noget igen.

Ligeledes kan Google Home finde nyheder og oplæse dem får dig mens du sidder med morgenkaffen, og kan på samme måde søge efter andre ting på nettet og give dig de svar du søger efter.

Med et smart system får du mulighed for at tilkoble mange forskellige slags smart enheder. På den måde kan man nemt overvåge forskellige områder i huset med smart sensorer, eller styre strømmen i huset med smart stikkontakter.

Alt i alt er ens muligheder kun begrænset af hvad man kan finde på at bruge det til, og der bliver udviklet nye features dertil i stor stil.


Hvad er Google Assistant?


Google Assistant er en intelligent, personlig assistent der er opbygget ved hjælp af AI eller kunstig intelligens. Den er skabt til at give dig den bedste, personlige assistance i hvad end du gerne vil bruge den til.

Den er ansvarlig for alt opgavehåndteringen i Google Home og fungerer også som assistent på nyere Android smartphones, i lignende stil med Apple's Siri. Assistenten aktiveres med stemmekommandoer, som den opfanger med stemmegenkendelse.

Google Assistant arbejder gennem wifi og kan styre andre kompatible smart enheder, som er koblet op til samme netværk. Den har forskellige muligheder der sikrer at den kan finde de rigtige svar over nettet som du beder den om.

Google Assistant kan ligesom andre avancerede personlige assistenter samtale med brugeren, hvilket gør at du altid har en personlig assistent lige ved hånden, der kan svare på dine spørgsmål og konversere rimeligt.

Dermed får du fuld adgang til styringen af alt i dit hjem med en simpel stemmekommando, om det så temperaturstyring, musik, sluk/tænd for strøm, søgning, kalender eller sågar hvis du vil sende beskeder.

Dette gør Google Assistant uundværligt for at Google Home fungerer optimalt og giver et væsentligt bidrag til at gøre det til et konkurrencedygtigt smart speaker system.Hvordan sætter jeg Google Home op?


Da Google Home er skabt til at gøre dit liv nemmere, så har Google heldigvis også gjort det nemt at opsætte systemet. Når man har sat strøm til speakeren, skal man downloade Google Home appen, hvorefter ens smartphone kan finde speakeren når den er tæt på.

Herefter vil appen guide dig igennem alle de nødvendige skridt, som at få koblet op til wifi og få tilkoblet eventuelle andre smart enheder i hjemmet. Herefter kan du organisere og styre dit Google Home fra din app.

Google Home har mulighed for stemmegenkendelse af op til 6 personer ad gangen, hvilket er en god mulighed at benytte sig af, hvis man gerne vil have begrænset hvem der kan bruge den. Desuden giver det en mere personlig oplevelse med Google Assistant.

Derudover er der forskellige ting at overveje, som f.eks. om man vil have opsat betalingsmulighed for systemet, så man hurtigt kan købe online og hvor meget sikkerhed man vil have opsat på systemet.

En anbefalelsesværdig mulighed, hvis man ejer flere Google Home Max Speakers, er at sætte dem op sammen og placere dem forskellige steder i hjemmet, så du kan dække så bredt som muligt. Så kan du også altid høre musik.

Hvis du gerne vil have en mere detaljeret guide, og/eller svar på diverse spørgsmål til opsætning, så kan du finde alt hvad du skal bruge på dette link:

https://support.google.com/googlehome/answer/7029485?hl=en&ref_topic=7196250Hvilke smart home produkter kan jeg få til Google Home?


Der findes et hav af produkter der kan bruges sammen med Google Home, og der kommer konstant flere på markedet. Ikke nok med der kommer flere, så er det et område der effektiviseres enormt, både pga. udvikling i teknologi og produkter.

Det er altid værd at anbefale Googles egne produkter, som fungerer allerbedst med Google Home, heriblandt Google Chromecast som giver dig mulighed for musik, video og billedvisning på skærme i hjemmet.

Det samme kan siges med software, hvor det arbejder godt sammen med deres kalenderer, mails mm.

Herefter kan man få smart enheder der gør næsten hvad som helst. Smart højttalere til hjemmet er meget populært, da det giver mulighed for at afspille musik lige hvor man har lyst til, og nemt kan skifte sang hvis man ikke hører hvad man gerne vil.

Derudover så kan man få sensorer der kan måle lige hvad man har brug for, om det så er gas, temperatur, vand, brand eller bare bevægelse. I samme kategori findes smart kameraer der kan overvåge forskellige dele af hjemmet hvis du gerne vil have styr på sikkerheden.

Til at optimere hjemmet, findes der forskellige muligheder, som smart strøm stikkontakter der kan styre hvornår der er tændt og slukket, samt smart pære holdere der ligeledes kan styre lyset i hjemmet.

Udover disse muligheder findes der mange forskellige gadgets der kan hjælpe med at gøre livet nemmere i hjemmet og det kan helt klart anbefales at lede lidt igennem på nettet, eventuelt med Google Home, for at finde det der passer allerbedst til en selv.

Se alle smart home produkter vi sælger som virker med Google Home

Hvad er den bedste måde at bruge Google Home på?


Google Home fungerer, ligesom alle andre smart systemer, bedst ved at dække så bredt som muligt. Eftersom man kan effektivisere enormt meget ved at centralisere kontrollen af enhederne i hjemmet, kan man med fordel udskifte gamle enheder med smart enheder.

F.eks. giver det bedst mening at udskifte så mange smart strøm stikkontakter som muligt, som du kan styre gennem Google Home, i stedet for at der er nogle bestemte kroge i huset du aldrig kan nå og skal ind og tænde/slukke for manuelt.

Det samme kan siges med sensorer, hvorfor have én man skal hen og se på manuelt hvis alle andre kan styres gennem Google Home.

Så jo mere der tilkobles jo mere effektivt bliver systemet for dig. På samme måde som man efterhånden kan have alt ens støtte værktøjer, som kalender, noter, mails mm. på ens smartphone.

Derudover handler det om at finde de bedste opsætningsmuligheder for en selv, så man kan få den bedst mulige personlige assistent.