Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Filter

Smart kamera

19 varer
Hvordan bruger jeg smart kamera? Smart kamera bruges hovedsageligt som sikkerhedskamera til huset, da det giver et hav af praktiske funktionaliteter, der gør at man kan sove lidt tryggere om natten, eller være væk i længere perioder helt ubekymret. Et smart kamera fungerer, som de fleste andre...
Læs mere
Viser 1 - 19 af 19Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Smart kamera

Hvordan bruger jeg smart kamera?

Smart kamera bruges hovedsageligt som sikkerhedskamera til huset, da det giver et hav af praktiske funktionaliteter, der gør at man kan sove lidt tryggere om natten, eller være væk i længere perioder helt ubekymret. Et smart kamera fungerer, som de fleste andre smart enheder, ved at koble det op til wifi, hvorefter det kan sende information til din app eller anden central. På den måde kan du altid se hvad dit kamera ser. Det smart kamera vi har fundet fra Xiaomi Mijia har desuden en lang række funktionaliteter der gør det særdeles effektivt  som sikkerhedskamera, heriblandt smart kamera med motion detection, nightvision, højttaler og mikrofon. Udover det, så er fordelen ved smart kameraer at de nemt kan sammenkobles hvis man har flere af dem, da de bare skal have adgang til wifi, hvilket er betydeligt nemmere end at skulle opsætte et sikkerhedssystem med traditionelle kameraer.

Hvilke muligheder giver smart kamera produkter?

Et smart kamera har mulighed for at fungere som central for andre smart produkter, da det  er ment som en selvkørende enhed. Det er trods alt velegnet som sikkerheds kamera. Dette giver dig rig mulighed for at bruge dit smart kamera som central for alle dine smart enheder i hjemmet. Da et smart kamera er af praktisk natur kan man med fordel tilkoble andre enheder af samme natur, som sensorer der måler forskellige ting i huset, som temperatur, vandstand eller røg. På den måde får man nemt samlet alt information et let tilgængeligt sted. Derudover er et netværk af kameraer altid mere effektivt end et enkelt kamera, og dette er især sandt for smart kameraer, der kan kombinere flere forskellige funktionaliteter. En blanding af smart kameraer og bevægelsessensorer kan f.eks. give dig et komplet overblik over hvad der foregår på din grund. Så sover man hvert fald lidt roligere om natten, når man er ude at rejse eller bare på arbejde.