Sinox Gaming rygsæk til 15,6" Mac/PC - Blå camo

vare nr.: #SE01-SXB1512

Sinox Gaming rygsæk til 15,6" Mac/PC - Blå camo

Vis alle billeder

Sinox Gaming rygsæk til 15,6" Mac/PC - Blå camo

vare nr.: #SE01-SXB1512

    199,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Denne eksklusive rygsæk er designet til at opfylde alle dine behov, når det kommer til opbevaring og beskyttelse af din MacBook og iPad. Med sin robuste konstruktion og høj kvalitet materialer, er denne rygsæk det perfekte valg for den moderne og stilbevidste forbruger.

    Rygsækken er fremstillet af slidstærkt og kraftigt nylon, der sikrer en lang levetid og beskyttelse mod hverdagens slid og slæb. Den kraftige lynlås er designet til at modstå hyppig brug, og den vand- og smudsafvisende overflade holder dine værdifulde enheder sikre og tørre i al slags vejr.

    Komfort og funktionalitet er nøgleordene for denne rygsæk. Den justerbare skulder- og bælterem gør det nemt at tilpasse rygsækken til din kropsform og præferencer, så du kan bære den hele dagen uden ubehag. Det skjulte rum mod ryggen giver ekstra sikkerhed til dine værdigenstande, så du kan føle dig tryg, når du er på farten.

    Opbevaringsmulighederne er mange med denne rygsæk. De 4 ydre opbevaringsrum og 10 indre opbevaringsrum giver dig rigeligt med plads til at organisere og opbevare alt fra din MacBook og iPad til kabler, opladere og andre nødvendige tilbehør. Lommen til drikkedunken er en praktisk tilføjelse, der gør det nemt at holde dig hydreret undervejs.

    Rygsækken har ydre mål på 45x27x25 cm og indre mål på 43x26x9 cm, hvilket giver en kapacitet på 26 liter. Dette gør den ideel til både arbejde, studier og fritidsaktiviteter. Den stilfulde blå camo farve og det moderne design gør denne rygsæk til et ægte blikfang.

    Sinox Gaming Backpack er en del af Sinox' sortiment af højkvalitetsprodukter, og du kan derfor være sikker på, at du får et produkt, der lever op til dine forventninger. Med en normal dansk producentgaranti og 2 års reklamationsret kan du trygt investere i denne rygsæk, velvidende at du får et kvalitetsprodukt, der vil holde i lang tid.

    Modelnummeret for denne rygsæk er SXB1512, og den er udstyret med sleeves og covers til Mac's, så du kan beskytte din MacBook og iPad på bedst mulig vis. Vælg Sinox Gaming Backpack og oplev en verden af komfort, funktionalitet og stil.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXB1512

    • EAN nummer:

      5706808021814

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXB1512

    • Model:

      Sinox Gaming Backpack. 26 liter. Blå Camo

    • Udstyr:

      Sleeves og covers til Mac's

      Taske

    • Producent:

      Sinox

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Kapacitet:

      26 liter

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar