Thule Gautlet Case for iPhone 6 Plus/6s Plus - Blå

vare nr.: #SE01-TGIE2125B

Thule Gautlet Case for iPhone 6 Plus/6s Plus - Blå

Vis alle billeder

Thule Gautlet Case for iPhone 6 Plus/6s Plus - Blå

vare nr.: #SE01-TGIE2125B

    29,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Elegant og funktionel mobiltelefon med slankt udseende

    Mobiltelefonen, der kombinerer stil og funktionalitet, er designet med et slankt og tyndt udseende, der gør det nemt at have den med sig overalt. Den glider ubesværet ind og ud af lommer, hvilket gør den til den perfekte ledsager i hverdagen. Med sin elegante form og moderne design er denne telefon ikke kun praktisk, men også en fryd for øjet.

    Det slanke design er ikke kun æstetisk tiltalende, men også ergonomisk og behageligt at holde i hånden. Den lette konstruktion og de afrundede kanter gør, at telefonen ligger godt i hånden, og den er nem at betjene med én hånd. Dette gør den ideel til dem, der ønsker en telefon, der er både stilfuld og praktisk.

    Udover det elegante design er denne mobiltelefon også udstyret med en række avancerede funktioner, der gør den til en pålidelig og effektiv enhed. Den kraftfulde processor sikrer hurtig og gnidningsfri ydelse, mens det store og klare display gør det nemt at navigere og se indhold i høj kvalitet. Kameraet på telefonen er i topklasse og giver mulighed for at tage fantastiske billeder og videoer, der kan gemmes på det generøse interne lager.

    En anden vigtig funktion ved denne telefon er den lange batterilevetid. Det kraftige batteri sikrer, at telefonen kan holde strøm hele dagen, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm midt i en vigtig samtale eller mens du bruger dine yndlingsapps. Desuden er telefonen udstyret med hurtigopladning, så du hurtigt kan få den opladet og klar til brug igen.

    Sikkerhed er også en prioritet for denne mobiltelefon. Den er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dine personlige oplysninger og data. Fingeraftrykslæseren og ansigtsgenkendelsesteknologien gør det nemt og sikkert at låse telefonen op, så kun du har adgang til dine vigtige filer og apps.

    Som en ekstra tryghed for dig som forbruger, er denne mobiltelefon dækket af en 2-årig producentgaranti. Dette betyder, at du kan være sikker på, at telefonen er af høj kvalitet og vil holde i lang tid. Skulle der opstå problemer med telefonen inden for garantiperioden, vil producenten tage sig af reparation eller udskiftning af enheden.

    Sammenfattende er denne mobiltelefon en perfekt kombination af stil og funktionalitet. Det slanke design gør den nem at have med sig, mens de avancerede funktioner og den lange batterilevetid sikrer, at den er en pålidelig og effektiv enhed. Med den 2-årige producentgaranti kan du være sikker på, at du investerer i en kvalitetstelefon, der vil holde i lang tid.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-TGIE2125B

    • EAN nummer:

      85854233156

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar