Thule Gautlet Case for iPhone 6 Plus/6s Plus - Sort

vare nr.: #SE01-TGIE2125K

Thule Gautlet Case for iPhone 6 Plus/6s Plus - Sort

Vis alle billeder

Thule Gautlet Case for iPhone 6 Plus/6s Plus - Sort

vare nr.: #SE01-TGIE2125K

    29,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Eksklusivt og slankt design for optimal komfort og brugervenlighed

    Denne førsteklasses telefon er designet med et elegant og tyndt design, der sikrer en problemfri og bekvem oplevelse for brugeren. Den slanke profil gør det nemt at tage telefonen ud og ind af lommer, hvilket er ideelt for dem, der er på farten og ønsker en mobiltelefon, der er både stilfuld og praktisk.

    Det sofistikerede design er ikke kun æstetisk tiltalende, men også funktionelt, da det giver en behagelig og sikker greb om telefonen. Dette minimerer risikoen for utilsigtet tab og skader, hvilket er en vigtig faktor for mange brugere, der ønsker at beskytte deres investering.

    Telefonens avancerede teknologi og funktioner er beskyttet af en robust konstruktion, der er designet til at modstå hverdagens slid og stød. Dette sikrer, at telefonen forbliver i optimal stand og yder maksimal ydelse gennem hele dens levetid.

    For at give yderligere tryghed og sikkerhed for brugerne, er denne telefon også dækket af en 2-års producentgaranti fra producenten. Denne garanti garanterer, at eventuelle fejl eller mangler, der måtte opstå i løbet af denne periode, vil blive rettet uden ekstra omkostninger for brugeren.

    Yderligere funktioner og fordele ved denne telefon inkluderer:

    - En højopløselig skærm, der giver en fantastisk visuel oplevelse og gør det nemt at navigere gennem telefonens forskellige funktioner og apps.

    - En kraftfuld processor, der sikrer hurtig og effektiv ydelse, så brugeren kan nyde en problemfri oplevelse, uanset om de streamer videoer, spiller spil eller arbejder med produktivitetsapps.

    - Et langtidsholdbart batteri, der giver brugeren mulighed for at bruge telefonen hele dagen uden at skulle bekymre sig om at finde en oplader.

    - En intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt for brugere af alle aldre og tekniske færdigheder at navigere og tilpasse telefonens indstillinger og funktioner.

    Denne telefon er det ideelle valg for dem, der ønsker en mobiltelefon, der kombinerer et slankt og stilfuldt design med avancerede funktioner og teknologi. Med sin 2-års producentgaranti og robuste konstruktion er det en investering, der er sikker på at give brugeren en pålidelig og tilfredsstillende oplevelse i lang tid fremover.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-TGIE2125K

    • EAN nummer:

      85854233132

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar