Thule Chasm L -

vare nr.: #SE01-3204417

Thule Chasm L -

Vis alle billeder

Thule Chasm L -

vare nr.: #SE01-3204417

    1 299,00 kr

    ca.
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Præsentation af en robust og vejrbestandig duffeltaske med fleksible bæremuligheder og optimal åbning

    Opdag denne alsidige og holdbare duffeltaske, der er designet til at modstå selv de mest krævende vejrforhold og samtidig sikre, at dit udstyr er beskyttet og organiseret. Med sine aftagelige rygsækstropper og en bred, overdimensioneret åbning er denne taske det perfekte valg for eventyrere, der kræver funktionalitet og komfort på farten.

    Den unikke, brede åbning på denne duffeltaske gør det nemt at pakke og få adgang til dit udstyr, uanset om du er på vej til træning, en weekendtur eller en længere ekspedition. Den overdimensionerede åbning sikrer, at du hurtigt kan finde og pakke dine ejendele uden besvær.

    En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne duffeltaske er dens 2-i-1-design, der giver dig mulighed for nemt at konvertere den fra en traditionel duffel til en praktisk rygsæk. Rygsækremmene kan hurtigt og enkelt gemmes væk, når de ikke er i brug, hvilket giver dig endnu flere bæremuligheder og fleksibilitet.

    For at sikre, at dit udstyr forbliver tørt og beskyttet mod vind og vejr, er denne duffeltaske fremstillet af et slidstærkt, vejrbestandigt gummimateriale. Dette materiale er både robust og let, hvilket gør det ideelt til brug i forskellige miljøer og situationer.

    Indvendige netlommer hjælper dig med at holde styr på småting og gør det nemt at finde det, du har brug for, når du har brug for det. Disse lommer er ideelle til opbevaring af nøgler, mobiltelefoner, pung og andre små genstande, der ellers let kan blive væk i en større taske.

    Som en ekstra fordel tilbyder producenten en 2-års producentgaranti, der dækker eventuelle produktionsfejl eller mangler. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at du får et kvalitetsprodukt, der er bygget til at holde.

    Uanset om du er en erfaren eventyrer eller bare søger en pålidelig og funktionel taske til daglig brug, er denne robuste og vejrbestandige duffeltaske med aftagelige rygsækstropper og bred åbning det ideelle valg. Med sin holdbarhed, alsidighed og smarte design er denne taske klar til at ledsage dig på dine næste eventyr.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-3204417

    • EAN nummer:

      85854248983

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar