Thule Atmos X3 iPhone6 + - Sort

vare nr.: #SE01-TAIE3125K

Thule Atmos X3 iPhone6 + - Sort

Vis alle billeder

Thule Atmos X3 iPhone6 + - Sort

vare nr.: #SE01-TAIE3125K

    9,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Faldbeskyttelse i særklasse: Ultratyndt og robust etui til optimal sikkerhed

    Opdag en enestående kombination af styrke og elegance med dette ultratynde faldbeskyttelsesetui, der er designet til at yde den ultimative beskyttelse uden at gå på kompromis med æstetik og brugervenlighed. Med en tokomponent-beskyttelsesskal og Thule-testede stødbeskyttelseshjørner er dette etui skabt til at modstå hverdagens udfordringer og beskytte din enhed mod skader ved fald fra op til 2 meter.

    Den avancerede teknologi bag dette etui sikrer en ekstraordinær beskyttelse, samtidig med at det bevarer en minimal størrelse, så du nemt kan have din enhed med dig overalt. Den præcise konstruktion og de nøje udvalgte materialer gør det muligt at opnå en perfekt balance mellem holdbarhed og elegance, hvilket resulterer i et produkt, der både ser godt ud og fungerer optimalt.

    Når det kommer til funktionalitet, er dette etui designet med brugeren i tankerne. Den nemme adgang til lydstyrke- og tænd-/slukknappen gør det enkelt at betjene din enhed, mens de strukturerede bagpaneler sikrer et sikkert og komfortabelt greb. Dette betyder, at du kan bruge din enhed uden bekymringer og med fuld kontrol, uanset hvor du befinder dig.

    Som en ekstra fordel kommer dette etui med en 2 års producentgaranti fra producenten, så du kan være sikker på, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der er skabt til at holde. Med denne garanti kan du stole på, at din enhed er beskyttet af et produkt, der er designet til at yde den bedste beskyttelse og samtidig opretholde et stilfuldt og moderne udseende.

    Oplev en ny standard inden for faldbeskyttelse med dette ultratynde og professionelt udviklede etui, der kombinerer enestående beskyttelse med et elegant design og en praktisk funktionalitet. Gør dig klar til at nyde en problemfri brugeroplevelse og en uovertruffen sikkerhed for din enhed, uanset hvor livet fører dig hen.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-TAIE3125K

    • EAN nummer:

      85854233019

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar