Thule Atmos X3 for iPhone 6Ê+ - Hvid/Orchid

vare nr.: #SE01-TAIE3125WT-ORC

Thule Atmos X3 for iPhone 6Ê+ - Hvid/Orchid

Vis alle billeder

Thule Atmos X3 for iPhone 6Ê+ - Hvid/Orchid

vare nr.: #SE01-TAIE3125WT-ORC

    9,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Førsteklasses faldbeskyttelse i et slankt og elegant design

    Når det kommer til at beskytte din værdifulde enhed, er det vigtigt at vælge en løsning, der kombinerer både funktionalitet og stil. Med denne førsteklasses faldbeskyttelse får du netop det - en ultratynd beskyttelse, der er designet til at modstå selv de mest krævende situationer, samtidig med at den bevarer enhedens slanke og elegante udseende.

    Denne faldbeskyttelse er resultatet af mange års erfaring og ekspertise inden for beskyttelsesløsninger. Den er udviklet med fokus på at levere den bedst mulige beskyttelse uden at gå på kompromis med design og brugervenlighed. Dette opnås gennem en række nøje udvalgte materialer og teknologier, der arbejder sammen for at skabe en robust og pålidelig beskyttelse.

    Materialerne, der anvendes i denne faldbeskyttelse, er nøje udvalgt for deres evne til at absorbere og sprede stød og slag, hvilket minimerer risikoen for skader på din enhed. Samtidig er de lette og fleksible, hvilket gør det nemt at montere og fjerne beskyttelsen efter behov.

    En af de vigtigste funktioner i denne faldbeskyttelse er dens unikke stødabsorberende teknologi. Denne teknologi er baseret på en kombination af flere lag, der arbejder sammen for at absorbere og sprede energien fra et fald eller slag. Dette sikrer, at din enhed er beskyttet mod skader, selv når den udsættes for ekstreme påvirkninger.

    For at sikre, at denne faldbeskyttelse lever op til de højeste standarder for kvalitet og ydeevne, er den omfattet af en 2-års producentgaranti. Dette betyder, at du kan være sikker på, at du får et produkt, der er designet til at holde og beskytte din enhed i lang tid.

    Udover den fremragende beskyttelse, denne faldbeskyttelse tilbyder, er den også designet med hensyn til brugervenlighed og komfort. Den ultratynde profil gør det nemt at have enheden i lommen eller tasken, og de præcise udskæringer sikrer, at alle knapper og porte er let tilgængelige.

    Sammenfattende er denne førsteklasses faldbeskyttelse den ideelle løsning for dem, der ønsker at beskytte deres enhed uden at gå på kompromis med design og funktionalitet. Med sin avancerede stødabsorberende teknologi, nøje udvalgte materialer og 2-års producentgaranti er det et produkt, der er skabt til at imødekomme de højeste krav til beskyttelse og kvalitet.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-TAIE3125WT-ORC

    • EAN nummer:

      85854233057

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar