Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
iPhone
Filter
Google Home produkter

Google Home produkter

94 varer
Google Home tilbehørI denne kategori ser du vores Google Home tilbehør. Vi vil forklare hvad du kan med Google Home produkter, som alle sigter efter at gøre din hverdag smartere! Disse produkter understøtter alle sammen Google Home (Nest Home), så du via Google Assistant kan snakke og styre...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 94Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Google Home produkter

Google Home tilbehør

I denne kategori ser du vores Google Home tilbehør. Vi vil forklare hvad du kan med Google Home produkter, som alle sigter efter at gøre din hverdag smartere! Disse produkter understøtter alle sammen Google Home (Nest Home), så du via Google Assistant kan snakke og styre tilbehøret. Så kan du blot sige "OK Google, tænd lyset!" og lyset tændes.

Dette Google Home tilbehør kan nemt sættes op via Google Home-appen som tilbehøret anviser man skal bruge, hvorefter de vil have mulighed for at tilknytte produktet til sin Google Home.  Således vil du nemt og hurtigt kunne styre dit tilbehør igennem dit Google Smart Home. Med din stemme eller gennem din iPhone eller Android smartphone.

Google Home gør dit hjem smartere end nogensinde før og mulighederne er uendelige. Google Home kan sammenkædes med dine smart enheder, så længe de er understøttede. Det kan være alt fra en smartpære til stikkontakter du gerne vil automatisere gennem din iPhone eller Android smartphone.

Vi vil i de kommende punkter gennemgå hvad Google Home er, hvad det kan og hvorfor det er så smart. Du kan med andre ord gøre dit liv smartere og mere intuitivt ved at implementere Google Home i dit hjem.

Hvordan bruger jeg Google Smart Home?

Ved at benytte Google Smart Home med din Google Home højtaler, din Google Assistant i din telefon eller andet tilbehør, kan du samle alle dine enheder ét sted. Så har du det fulde overblik over alle enheder der er tilkoblet i dit hjem og dermed kan holde øje med om hvad der er tændt og slukket. 

Om du ønsker at holde øje med om dine elektroniske apparater er slukkede eller tændt, tidsindstille dine enheder eller noget helt tredje, er helt op til dig. Du kan opsætte regler for dit tilbehør via dit Google Smart Home system. Det kan være du ønsker at lyset skal tændes i et bestemt rum, hvis der er bevægelse. Det kan være, at du ønsker at lyset skal tændes på et bestemt tidspunkt af døgnet. Dermed kan du sikre dig, at der er lys i huset, når du kommer hjem sent om aftenen eller slukke lyset for dig, når du skal ud af døren. Så slipper du for at bekymre dig om en tårnhøj elregning.

Google Home-appen

I Google Home-appen får du et samlet overblik over hele dit hjem og alle tilsluttede enheder. Det kan være dine højtalere, lyskilder eller andet, som vil fremgå på appen. Det giver bedre mulighed for at kontrollere det hele direkte på din smartphone. Når du skal installere nye enheder i dit smarte hjem, skal dette foregå gennem Google Home-appen. Appen er smart indrettet, så den guider dig igennem hele installationsprocessen, så du er sikker på, at det hele fungere hurtigt. Brugervenligheden er derfor i top. 

Efter du har registreret dine enheder, er det muligt for dig at styre dem gennem appen og med din stemme via Google Assistant. Du kan ligeledes også opstille regler for dine enheder, så de tænder og slukker lige når du ønsker det.

Du finder Google Home-appen på både App Store på iOS og Google Play store på Android. I løbet af et øjeblik er du i kontrol over hele dit hjem fra din hule hånd.

Hvilke enheder har jeg brug for til mit Google Smart Home?

Dette spørgsmål er svært at svare på, da mulighederne som nævnt er uendelige. Du kan tilslutte en masse forskellige type enheder, som alle passer til hver deres behov og hver deres bruger. Derfor skal du forud for et køb overveje, hvad du ønsker at tilslutte til dit Google Smart Home.

Nedenfor vil vi forklare nogle af de enheder du kan tilslutte til dit Google Smart Home samt produkter, som vi anbefaler du anskaffer dig til dit hjem.

Hvordan ved jeg, at mine smart enheder er kompatibelt med Google Smart Home?

Når man taler om kompatibilitet inden for Google Smart Home, så skelnes der mellem to typer, som hjælper dig med at vælge de rette. Vi vil herunder opridse, hvad de hver især dækker:

  • Made for Google: Enheder af denne type betegner enheder, som kan konfigureres og styres fra start til slut gennem Google Home-appen. Det betyder, at du hverken behøver en Bridge, en hub eller den app, som producenten af enheden har lavet til at kontrollere produktet.
  • Kompatibel med Google Assistant: Ejer du enheder, som er kompatibel med Google Assistant, så kræver det både Google Home-appen og appen, som producenten af enheder har lavet, for at konfigurere og kontrollere enheden.

Som beskrevet ovenfor, er det muligt at tilslutte langt de fleste enheder. Men det er langt hen ad vejen nemmere og smartere at tilslutte enheder, som går under betegnelsen "Made for Google", da disse kan kontrolleres i samme app som resten af dine Google Smart Home-enheder. Du slipper dermed for eventuelt besvær med flere apps til at konfigurere og kontrollere dine enheder.

Google Home pære

Pærer til dine lamper, som kan tilsluttes til Google Smart Home er en af de mest udbredte produktgrupper i smart home økosystemet. Med en pære som understøtter Google Home kan du nemt og enkelt styre dit lys fx via din Google Home Mini, iPhone eller din Android smartphone. Du kan tilmed også, hvis du ejer en Google Nest, også bruge din stemme til at aktivere dine enheder. Så kan du blot sige, "OK Google! Tænd lyset". Så slipper du for at skulle rejse dig eller række ned bag sofaen til stikkontakten.

Google Home-kompatible pærer er en smart og uvurderlig tilføjelse til dit hjem. De kan tidsindstilles, tændes ved bevægelse og kontrolleres på lang afstand. Med andre ord, så gør disse Google Home-kompatible pærer livet meget nemmere for dig.

Tilslut dine Sonoff enheder til dit Google Smart Home

Benytter du de smarte Sonoff enheder i dit hjem? Så kan du med fordel tilslutte det til dit Google Smart Home. Det giver dig mere styring og kontrol over dit hjems elektroniske apparater og mere frihed i hjemmet. Sonoffs enheder er fyldt med en masse funktioner, som alle sammen har det tilfælles, at de sigter efter at gøre din hverdag nemmere og smartere.

Da Sonoffs enheder kontrolleres gennem eWeLink-appen, kræves det, at du konfigurerer dine enheder gennem den app, hvis du ønsker at benytte det sammen med Google Assistant. 

Hvordan bruger jeg Google Home?

Google Home er Google’s bud på et smart, centralt styret hjem. Med en Google Home enhed, enten i normal eller mini, får du mulighed for at give kommandoer til alle dine enheder der er tilsluttet dertil, enten med stemme eller ved hjælp af apps - blandt andet Google Home-appen, som du finder i App Store på iOS og Play Store på Android.

Google Smart Home er enormt praktisk, da det giver dig mulighed for nemt at kommunikere med de tilsluttede enheder i hjemmet, som man normalt kun kan tilgå ved fysisk at stå ved kontakten. Du slipper derfor for at skulle kravle ned bag sofaen for at slukke lyset på kontakten. Alt sammen kan nu styres med din stemme eller gennem din smartphone i Google Home-appen.

Smart Home er et marked i hastig udvikling, hvor der konstant udgives flere og flere muligheder for hvad der kan tilkobles dit Google Home. Eksempelvis finder du allerede de fleste multimedietjenester, som søgning, streaming, musik mm. på Google Home-platformen. Så selv hvis din interesse ikke ligger i optimering af produkter i hjemmet, så er det stadig et fedt multimediecenter at have. Du kan blot sige til din Google Home Assistant, at den skal afspille musik fra din yndlingskunstner og straks går musikken i gang.

Hvad skal jeg have til Google Home?

Vi har samlet en række bud på smarte tilføjelser der kan gøre en forskel i din dagligdag, som alle er velegnede til Google Smart Home. Heriblandt kan vi varmt anbefale at få en smart stikkontakt eller smart stikdåse til Google Home, da de giver dig mulighed for at håndtere strømstyring over nettet. Dermed kan du styre hvornår dine apparater er tændt og slukket, om så det er fra sofaen eller fra den anden ende af kloden. 

Derudover tilbyder vi i vores butik fatninger, som er lavet specifikt til smart pærer. Så slipper du for at skifte dine lamper ud. Med en smart switch oveni, så får du mulighed for at styre andre elektriske produkter af forskellig slags. Du får dermed en smart og intuitiv kontrol over dit hjems elektriske apparater. På den måde kan du også tage kontrol over dit strømforbrug i huset, hvilket altid er en fordel for elregningen. 

Skab et godt overblik i dit Google Smart Home

Når man sætter et Google Smart Home-system op, er det en god idé at gruppere alle dine enheder op i hver deres rum. Så er det nemmere at holde styr på dine enheder, og så kan du slukke og tænde specifikt for hvert rum individuelt. Så kan du blot blive siddende i sofaen og slukke for lyset i resten af huset. Helt uden at skulle pause filmen i fjernsynet for at gå rundt til enhver kontakt.

Samtidig er det en smart måde at gruppere de forskellige strømslugere i huset, så du nemt kan slukke for alle de værste gennem din Google Home-app. Du kan tilmed anskaffe dig en smart switch, som kan måle strømforbruget. Til dette anbefaler vi Sonoffs smart switches, som du kan se herunder.

Bevægelsessensoren og pæren behøver ikke at være af samme mærke, men blot understøtte dit Google Smart Home. Det kan du altid finde ud af ved at kigge på produktet eller se de produkter vi har i denne kategori.