Case Logic CDW92 Wallet 100 CD/DVD - Sort

vare nr.: #SE01-3200044

Case Logic CDW92 Wallet 100 CD/DVD - Sort

Vis alle billeder

Case Logic CDW92 Wallet 100 CD/DVD - Sort

vare nr.: #SE01-3200044

    199,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Nylon CD-opbevaringslomme med plads til 100 CD'er og ProSleeve teknologi

    Denne eksklusive nylon CD-opbevaringslomme er designet til at rumme op til 100 CD'er og sikre optimal beskyttelse og organisering af din musiksamling. Med vores patenterede ProSleeve® sider, kan du være sikker på, at dine CD'er forbliver fri for støv og ridser, hvilket forlænger deres levetid og bevarer deres kvalitet.

    ProSleeve® teknologien er udviklet med henblik på at beskytte de sarte CD-overflader mod skader og slid. Dette gør det muligt for dig at nyde dine yndlingsalbum i mange år fremover, uden at bekymre dig om tab af lydkvalitet eller beskadigelse af dine CD'er.

    Den slidstærke nylonkonstruktion af denne CD-opbevaringslomme sikrer, at den kan modstå daglig brug og transport, hvilket gør den ideel til både hjemmebrug og professionelle DJ's. Det holdbare ydre materiale er designet til at modstå slid og ælde, så du kan stole på, at din CD-samling forbliver sikker og beskyttet.

    En særlig funktion i denne CD-opbevaringslomme er Fast-File lommen, som er placeret indeni forsiden af lommen. Denne praktiske lomme giver dig hurtig adgang til dine 8 favorit-CD'er eller dem, du lytter til lige nu. Dette gør det nemt at skifte mellem forskellige album og holde styr på, hvad du lytter til.

    For at sikre din tilfredshed og tryghed, tilbyder vi en 2-års producentgaranti på denne CD-opbevaringslomme. Dette betyder, at du kan stole på produktets kvalitet og holdbarhed, og at eventuelle problemer vil blive håndteret hurtigt og effektivt af producenten.

    Opbevar og beskyt din CD-samling med denne førsteklasses nylon CD-opbevaringslomme, der kombinerer ProSleeve® teknologi, holdbart design og praktiske funktioner for at give dig den bedste løsning til opbevaring og organisering af dine CD'er.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-3200044

    • EAN nummer:

      85854016681

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar