CASE LOGIC ADVANTAGE 14 "ATTACHE taske. Sort - Sort

vare nr.: #SE01-3203986

CASE LOGIC ADVANTAGE 14 "ATTACHE taske. Sort - Sort

Vis alle billeder

CASE LOGIC ADVANTAGE 14 "ATTACHE taske. Sort - Sort

vare nr.: #SE01-3203986

    329,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Den ultimative bærbare taske til den moderne professionelle: stilfuld, funktionel og sikker

    Er du på udkig efter en bærbar taske, der kombinerer stil, funktionalitet og sikkerhed? Denne kompakte og elegante taske er designet til at imødekomme behovene hos den travle professionelle, der ønsker at holde deres udstyr organiseret og beskyttet, mens de er på farten.

    Denne bærbare taske er fremstillet med et slankt og kompakt design, der giver plads til en bærbar computer på op til 14 tommer. Den polstrede opbevaringslomme sikrer, at din bærbare computer forbliver beskyttet mod stød og ridser under transport. Derudover er der en dedikeret lomme til en 10,1 tommer tablet, så du nemt kan medbringe og beskytte både din bærbare computer og tablet.

    For at holde dine elektroniske enheder og tilbehør organiseret, er der en rummelig frontlomme med et praktisk organisationspanel. Her kan du opbevare mindre elektroniske enheder, opladningskabler og andre nødvendige genstande. Frontlommen er også udstyret med en skjult lynlås, der holder din telefon sikker og let tilgængelig.

    For at holde dine dokumenter adskilt fra dine elektroniske enheder, er der en særskilt lomme designet specielt til dette formål. Dette gør det nemt at holde styr på dine papirer og forhindre, at de bliver beskadiget af elektronik eller kabler.

    Komfort og brugervenlighed er også en prioritet i denne bærbare taske. Den aftagelige, polstrede skulderrem kan justeres for en brugerdefineret pasform, så du kan bære tasken på den måde, der er mest behagelig for dig. Det polstrede tophåndtag giver en alternativ bæreindstilling, hvis du foretrækker at holde tasken i hånden.

    Når du rejser, er det vigtigt at have en taske, der nemt kan fastgøres til din rullende bagage. Denne bærbare taske er udstyret med et bagagebånd, der sikkert fastgør det slanke etui til de fleste rullende bagagestykker. Dette gør det nemt at transportere din bærbare computer og tablet sammen med resten af din bagage.

    Denne bærbare taske er ikke kun praktisk og funktionel, men også stilfuld og af høj kvalitet. Med en 2-års producentgaranti kan du være sikker på, at du investerer i et produkt, der er designet til at vare og beskytte dine værdifulde elektroniske enheder.

    Gør din arbejdsdag mere effektiv og organiseret med denne kompakte og elegante bærbare taske, der er skræddersyet til den moderne professionelle.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-3203986

    • EAN nummer:

      85854244640

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar