Thule Vectros Bumper - Sort

vare nr.: #SE01-TVBE3150K

Thule Vectros Bumper - Sort

Vis alle billeder

Thule Vectros Bumper - Sort

vare nr.: #SE01-TVBE3150K

    229,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Stærk og pålidelig beskyttelse til 11" MacBook Air®

    Med denne robuste stødfanger, designet specifikt til 11" MacBook Air®, kan du være sikker på, at din bærbare computer er beskyttet mod hverdagens udfordringer. Denne stødfanger er udviklet af eksperter og tilbyder enestående beskyttelse mod stød og fald, så du kan arbejde og nyde din MacBook Air® uden bekymringer.

    Denne beskyttende stødfanger er udstyret med avancerede stødabsorberende kanter, der er nøje udviklet for at give den ultimative beskyttelse til din MacBook Air®. Disse kanter er designet til at absorbere og sprede energien fra slag og fald, så din bærbare computer forbliver intakt og funktionsdygtig.

    For at sikre en sikker opbevaring og et godt greb, er stødfangerens kanter skråtskåret. Dette designelement gør det nemmere at håndtere din MacBook Air®, samtidig med at det giver en ekstra beskyttelsesbarriere mod potentielle skader.

    Montering af denne beskyttende stødfanger er en leg takket være det praktiske klik-system. Du kan nemt og hurtigt montere stødfangeren på din MacBook Air®, så den er klar til brug. Desuden er der en valgfri kappe inkluderet, som giver fuldstændig beskyttelse mod ridser og skrammer, så din bærbare computer altid ser flot og præsentabel ud.

    Som en ekstra fordel, kommer denne beskyttende stødfanger med en 2 års producentgaranti fra producenten. Dette betyder, at du kan have fuld tillid til produktets kvalitet og holdbarhed, og at du kan regne med en pålidelig beskyttelse af din MacBook Air® i lang tid fremover.

    Investér i denne stærke og pålidelige beskyttende stødfanger til din 11" MacBook Air® og oplev den ultimative beskyttelse mod stød, fald og ridser. Med sin professionelle design og avancerede beskyttelsesfunktioner, er denne stødfanger det ideelle valg for alle, der ønsker at beskytte deres bærbare computer og sikre en lang levetid.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-TVBE3150K

    • EAN nummer:

      85854233422

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar