Thule Vea Rygsæk 21L - Lys Navy

vare nr.: #SE01-3203510

Thule Vea Rygsæk 21L - Lys Navy

Vis alle billeder

Thule Vea Rygsæk 21L - Lys Navy

vare nr.: #SE01-3203510

    999,00 kr

    ca.
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Præsentation af den multifunktionelle taske: En perfekt løsning til den travle hverdag

    Denne unikke og alsidige taske er designet til at imødekomme behovene hos den moderne person, der søger en praktisk og stilfuld løsning til at transportere deres ejendele fra træning til arbejde og alt derimellem. Med denne taske får du en kombination af en rygsæk, duffel og skuldertaske, der giver dig mulighed for at bære den på den måde, der passer bedst til din situation og komfort.

    En af de vigtigste funktioner i denne taske er dens separate, polstrede rum, der beskytter både din bærbar pc (op til 15" MacBook®/15.6" pc) og en 10" tablet. Dette sikrer, at dine elektroniske enheder forbliver intakte og fri for ridser, mens du er på farten.

    For at holde dine arbejdsrelaterede ejendele organiseret og let tilgængelige, er der et særskilt rum designet specielt til opbevaring af dokumenter, kuglepenne, pas, USB-stik, små ledninger og andre nødvendige tilbehør. Dette rum hjælper dig med at holde styr på dine vigtige genstande og gør det nemt at finde dem, når du har brug for dem.

    Denne multifunktionelle taske er udstyret med tre forskellige bæremuligheder: som rygsæk, duffelbag eller skuldertaske. Remmene kan nemt fjernes eller skjules, når de ikke er i brug, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse tasken efter dine præferencer og behov.

    Et andet praktisk aspekt ved denne taske er den indvendige lomme, der kan udvides og bruges til opbevaring af sko eller snavset tøj. Dette er en ideel funktion for dem, der ønsker at holde deres træningstøj adskilt fra deres arbejdsrelaterede ejendele og sikre, at tasken forbliver ren og pæn.

    Som en ekstra bonus, kommer denne taske med en 2-års producentgaranti, hvilket giver dig ro i sindet og sikrer, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der er designet til at holde.

    Sammenfattende er denne multifunktionelle taske den ideelle løsning for dem, der søger en praktisk og stilfuld måde at transportere deres ejendele på, uanset om det er til træning, arbejde eller begge dele. Med dens alsidige bæremuligheder, beskyttende rum og smarte opbevaringsløsninger, er denne taske et must-have for den moderne person på farten.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-3203510

    • EAN nummer:

      85854240086

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar