Thule Gauntlet 3.0 11" MacBook - Sort

vare nr.: #SE01-TGEE2250K

Thule Gauntlet 3.0 11" MacBook - Sort

Vis alle billeder

Thule Gauntlet 3.0 11" MacBook - Sort

vare nr.: #SE01-TGEE2250K

    119,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Eksklusivt designet sleeve til 11" MacBook Air: En perfekt kombination af elegance og beskyttelse

    Er du på udkig efter en stilfuld og funktionel beskyttelse til din 11" MacBook Air? Vores eksklusive konvolutformede sleeve er den ideelle løsning, der kombinerer et slankt design med optimal beskyttelse. Denne unikke sleeve er skabt med præcision og omhu for at sikre, at din MacBook Air får den bedste beskyttelse uden at gå på kompromis med æstetikken.

    Den koniske form på dette sleeve sikrer en perfekt pasform til din 11" MacBook Air, så den sidder sikkert og beskyttet, mens du er på farten. Den halvstive EVA-skumkonstruktion giver en handskelignende pasform, der omslutter din MacBook Air og beskytter den mod stød, ridser og skrammer. Den polstrede beskyttelse, som dette sleeve tilbyder, er uovertruffen og giver dig ro i sindet, når du transporterer din MacBook Air.

    For at give endnu bedre beskyttelse er dette sleeve udstyret med forbedret hjørne- og kantbeskyttelse. Dette betyder, at din MacBook Air er beskyttet fra alle vinkler, og du kan være sikker på, at den er i gode hænder. Denne ekstra beskyttelse er særligt vigtig, da hjørner og kanter ofte er de mest udsatte områder på en bærbar computer.

    Som en ekstra bonus kommer dette sleeve med en 2 års producentgaranti fra producenten. Dette betyder, at du kan stole på kvaliteten og holdbarheden af dette produkt, og at du kan få hjælp, hvis der skulle opstå problemer. Denne garanti er din sikkerhed for, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der er designet til at holde.

    Sammenfattende er dette eksklusive konvolutformede sleeve til 11" MacBook Air den perfekte løsning for dig, der ønsker en kombination af stil og beskyttelse. Den slanke og elegante æstetik komplementerer din MacBook Air, mens den solide konstruktion og forbedrede hjørne- og kantbeskyttelse sikrer, at din bærbare computer er beskyttet mod hverdagens udfordringer. Med en 2 års producentgaranti kan du være sikker på, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der er skabt til at holde.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-TGEE2250K

    • EAN nummer:

      85854234917

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar