Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Hun porten
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Filter

Smart sensor

57 varer
Hvordan fungerer en smart sensor? En smart sensor har samme funktionalitet som en almindelig sensor af tilsvarende slags, med den forskel at en smart sensor har mulighed for at koble op til internettet og har software der gør det muligt at sende data derigennem. Dermed har du altid mulighed for...
Læs mere
Viser 55 - 57 af 57



Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Smart sensor

Hvordan fungerer en smart sensor?

En smart sensor har samme funktionalitet som en almindelig sensor af tilsvarende slags, med den forskel at en smart sensor har mulighed for at koble op til internettet og har software der gør det muligt at sende data derigennem. Dermed har du altid mulighed for at tilgå dine smart sensorer, så længe du er på nettet, hvilket gør det utrolig nemt at styre alt fra strømforbrug til alarmer af forskellige slags rundt omkring i huset. På den måde kan du altid holde styr på hvad der sker i huset, selv hvis du er på rejse i den modsatte ende af verden. En smart sensor fungerer oftest bedst hvis den er sammenkoblet med en central, som kan håndtere kommunikationen mellem brugeren og sensoren, hvor Alexa Echo, Google Home og En Xiaomi gateway er eksempler på sådan en.

Hvilke smart sensorer er de bedste?

Hvilke smart sensorer der er de bedste for dig afhænger af dine behov i hjemmet. Hvis du gerne vil have mulighed for at holde øje risikofaktorer i hjemmet, så er det vigtigt at have de rigtige sensorer dertil. Heriblandt en smart røgalarm, som er utrolig praktisk til at holde øje med røg og brand i hjemmet, en smart bevægelsessensor, så du altid ved hvornår døre og vinduer bliver åbnet, eller hvornår der går folk rundt i huset. Hvis du modsat er mere interesseret i sensorer der kan måle dit helbred, så har vi flere forskellige bud. En smart blodtryksmåler kan give dig præcise målinger på dit blodtryk, ligesom et smart termometer nemt kan fortælle dig din temperatur, eller en smart vægt der giver dig alt fra vægt til BMI. En kombination af disse sikrer dig at du altid nemt kan få dine helbredsdata.

Hvad skal jeg have til smart home? 

Når du skal opbygge et stærkt smart home, er det vigtigste at skaffe sig en kommunikationscentral enten i form af en Alexa Echo, Google Home eller Xiaomi gateway. De sikrer en god sammenkobling af de forskellige enheder du tilslutter nettet, og giver derudover et hav af funktionalitet. Derefter handler det om at dække så bredt som muligt, da netværket dermed bliver mest effektivt. Eksempelvis giver det bedst mening at have en smart sensor til alle de forskellige ting du er interesseret i at have tal på, i stedet for at have smart sensor til røg, men ikke til gas eller temperatur. På samme måde øges din kontrol over din strømstyring væsentligt jo flere stikkontakter og lamper du konverterer til den smarte af slagsen. Med en bred dækning, hvor der er god forbindelse i hele hjemmet, kan du nemt styre alt der foregår i dit hjem fra din mobil eller fra den aktuelle central du har valgt til at styre det hele. 

Derudover giver det naturligvis god mening at have smarte målere til dit helbred, da du får den bedste og nemmeste information derfra. Når det så er sagt, så er det selvfølgelig vigtigt at prioritere kerneområder først, da man får væsentlig højere effekt af at styre storforbrugende enheder end områder der næsten aldrig bliver brugt.