Intelligent plante sensor med bluetooth

Finder du det også mere end besværligt at holde liv i de søde potteplanter? Så bør du måske overveje denne intelligente plante måler, som via bluetooth til din telefon, fortæller dig hvordan din plante har det og hvad den mangler for at have det godt.

Mangler din plante vand eller næring får du en notifikation på din telefon. Du skal blot bruge "Flower Care" app'en som fås både til iOS og Android.

4.8 ud af 5 // 4 anmeldelser.

#1144


269,00 kr

269

ca. 1 - 2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Slut med slatne planter og mislykkede forsøg på at skabe en lille køkkenhave i vindueskarmen. Denne intelligente plante måler, giver dig de fornødne oplysninger til at sørge for dine planter trives.

Det er ikke alle mennesker, som er født med grønne fingre eller har en følelse med hvornår planter skal vandes eller gødes. Nogle mennesker har svært ved bare at holde liv i en kaktus. Hvis du er en af dem, så er denne intelligente bluetooth plante måler bestemt en god investering, hvis du ønsker at opgradere fra plastikplanter til ægte, levende grønne indslag i hjemmet.

Denne lille smarte tilføjelse til din plante kan spare dig for en masse tid og energi. Du sætter den ned i jorden, hvor de to ender er udstyret med 4 tænder i rustfrit stål, som giver dig mulighed for at kommunikere med din plante. De fire tænder, som bliver sat ned i jorden, måler nemlig hele tiden forholdene for din plante.

Via Bluetooth og gennem den tilhørende app, kan du derfor hele tiden holde øje med hvordan din plante har det. Du får sendt oplysninger såsom næringsforhold, jordfugtighed, temperatur og lysforhold. De 4 tænder i jorden, fungerer nemlig som sensorere der konstant måler disse variabler.

På den måde har du så mulighed for at give din plante de mest optimale forhold for at vokse og trives i et indendørs miljø.

At have planter handler nemlig ikke kun om at vande i tide og i utide. Et problem som nogle mennesker overser, er nemlig også at man kan overvande sin plante og dermed drukne den. En anden ting man skal være opmærksom på, er også at forskellige planter kræver forskellige mængder lys og temperatur.

De 4 EC sensorer, som sættes ned i jorden, er yderst præcise og kan måle lys op til 100.000 LUX og med en præcision helt ned til 100 LUX. Temperaturen måles inden for en marginal på 0,5 grader celcius. Du får derfor nogle helt uhørt korrekte målinger, som giver dig et forspring når det kommer til grønne fingre.

Måden det fungerer på, er at du sætter din sensor ned i planten, installerer Flowers and Plants app’en og sætter systemet i gang ved at følge instrukserne i app’en. Denne intelligente plante måler fungerer også sammen med Xiaomi Smart Home app’en og kan derfor blive en del af af dit Xiaomi Smart Home system, hvor du kan gøre hele dit hjem en lille smule mere intelligent.

* farven på produktet er lys mint-grøn

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke Xiaomi
Varenr#1144
EAN nummer

6970254420012

Returret 300 dages returret
Model nrHHCCJCY01HHCC
ProducentXiaomi
ModelXiaomi Mi Flora
Højde120,5mm
Bredde24,5 mm
Dybde12,5 mm
Vægt130g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
Teknik4 sensor der måler lys, temperatur, fugtighed og næringhedindholdet i jorden.
KompatibilitetVirker med Flower Care app med iOS og Android
MaterialerHård hvid plastik og metal
MedfølgerCR2032 button cell batteri
Trådløse forbindelserBluetooth 4.1
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Tilbehør / relateret

Anmeldelser★★★★★

4.75 ud af 5 // baseret på 4 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar