Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart Pære med Homekit

Smart Pære med Homekit

19 varer
I denne kategori findes vores udvalg af smart pærer med Homekit, hvor Homekit er Apples svar på et smart home system. De forskellige smart enheder her i kategorien kan bruges til mange forskellige formål og kan gøre hverdagen betydeligt lettere når det handler om at styre hjemmet. En smart enhed...
Læs mere
Viser 1 - 19 af 19Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Smart Pære med Homekit

I denne kategori findes vores udvalg af smart pærer med Homekit, hvor Homekit er Apples svar på et smart home system. De forskellige smart enheder her i kategorien kan bruges til mange forskellige formål og kan gøre hverdagen betydeligt lettere når det handler om at styre hjemmet.

En smart enhed er en enhed der kan forbindes til wifi og styres derigennem, enten af en app på ens iPhone eller gennem en styringsenhed som Homekit. En styringsenhed kan være særdeles effektivt hvis man har mange smart enheder i ens hjem der skal styres på én gang.

Når det kommer til smart pærer, så er der lidt forskellige slags her i kategorien, afhængigt af hvad man har brug for til sit hjem. Den største forskel er ofte hvor mange farver pæren understøtter, da de alle kan styres over nettet og generelt kommer med samme fatning.

En smart pære til Homekit kan være et rigtig godt alternativ til almindelige pærer hvis man gerne vil have bedre kontrol over strømforbruget i ens hjem. Man kan nemlig nemt holde øje med hvor meget strøm de enkelte pærer bruger på ens app samtidigt med at man hurtigt kan slukke dem.

Med en god dækning i hele huset, så kan man på den måde lave slukke tidspunkter der passer godt over det hele, eller bare slukke ens pærer fra den anden ende af huset. Derudover giver det også mulighed for forskellig belysning afhængigt af hvilket rum man befinder sig i.

Når der er styr på selve pærerne, så findes der også en lang række smart tilbehør der kan hjælpe rundt omkring i hjemmet. Vi har mange slags muligheder her i kategorien og vi kan roligt anbefale at se dem igennem. For at få flere detaljer om produkterne, så læs på deres sider.