Sinox Tv Stand med hjul og drejbar top. Silver Alu 26"-55"

vare nr.: #SE01-SWB7149

Sinox Tv Stand med hjul og drejbar top. Silver Alu 26"-55"

Vis alle billeder

Sinox Tv Stand med hjul og drejbar top. Silver Alu 26"-55"

vare nr.: #SE01-SWB7149

    2 599,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Introduktion:

    Sinox TV Stand med hjul og drejbar top er den perfekte løsning til at få mest muligt ud af dit fladskærms TV. Med en maksimal belastning på 25 kg og kompatibilitet med TV-størrelser fra 26" til 55", er denne stand en alsidig og pålidelig løsning til dit hjemmeunderholdningssystem. Den elegante sølvfarvede aluminiumsstolpe og den børstede stålbase giver et moderne og stilfuldt look, der passer til enhver indretning.

    Funktioner:

    En af de mest imponerende funktioner ved Sinox TV Stand er dens evne til at rotere 45 grader til hver side, hvilket giver dig mulighed for at dreje dit TV rundt, så alle i rummet kan se det. Denne funktion er især praktisk, hvis du har en stor familie eller ofte underholder gæster. Derudover er der en intelligent løsning til at gemme dine kabler væk. Du kan føre alle dine kabler væk i en kanal i standen, så næsten intet kabel er synligt, en virkelig god og gennemtænkt løsning.

    Kompatibilitet:

    Sinox TV Stand er kompatibel med VESA-størrelser fra 200x200 op til og med 400x400, hvilket gør den til en alsidig løsning til en bred vifte af fladskærms TV. Den er også designet til at fungere sammen med SOB0050, hvis du har en soundbar.

    Specifikationer:

    Sinox TV Stand har en højde på 100 cm og en bunddiameter på 50 cm. Den kan bære en maksimal belastning på 25 kg og er kompatibel med TV-størrelser fra 26" til 55". Den er også udstyret med en kabelkanal, der er indbygget i standen, så du kan gemme dine kabler væk og opnå et rent og ryddeligt look.

    Garanti:

    Sinox TV Stand leveres med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret, så du kan være sikker på, at du får en pålidelig og holdbar løsning til dit hjemmeunderholdningssystem.

    Konklusion:

    Sinox TV Stand med hjul og drejbar top er en alsidig og pålidelig løsning til dit fladskærms TV. Med dens evne til at rotere 45 grader til hver side og dens intelligente løsning til at gemme kabler væk, er den en praktisk og stilfuld tilføjelse til ethvert hjemmeunderholdningssystem. Med dens elegante design og holdbare konstruktion er den en investering, der vil give dig mange års pålidelig brug.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SWB7149

    • EAN nummer:

      5706808029803

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model:

      Sinox Tv Stand med hjul og drejbar top. Silver Alu

    • Udstyr:

      Tilbehør

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Kompatibilitet:

      26" til 55" med op til 25Kg

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar