Sinox One SOB5105 Tv SlimView vægbeslag. Passer tv 19" - 63"

vare nr.: #SE01-SOB5105

Sinox One SOB5105 Tv SlimView vægbeslag. Passer tv 19" - 63"

Vis alle billeder

Sinox One SOB5105 Tv SlimView vægbeslag. Passer tv 19" - 63"

vare nr.: #SE01-SOB5105

    299,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Dit nye fladskærms-tv fortjener kun det bedste, og det er præcis, hvad du får med dette Sinox One SOB5105 vægbeslag. Det er designet til at passe til fladskærms-tv i størrelser fra 19" til 63" og kan bære en vægt på op til 50 kg. Det er det perfekte valg til både almindelige fladskærme og curved udgaver.

    Med dette vægbeslag kan du få din fladskærm til at hænge tæt på væggen og skabe en fantastisk effekt, hvor det ligner, at din fladskærm er en del af rummet. Det er en unik mulighed for at få hængt din fladskærm op på den flottest mulige måde.

    Du kan justere højden på din fladskærm ved at dreje på beslaget, så du kan tilpasse den netop den højde, som du ønsker. Det er en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at se tv fra din sofa i den perfekte højde.

    Vægbeslaget sidder kun 12 mm ud fra væggen, så det fylder ikke særlig meget i rummet. Det er en stilfuld og elegant måde at hænge din fladskærm op på, og dine gæster vil helt sikkert være imponerede over, hvordan din fladskærm er monteret.

    Dette vægbeslag er også velegnet til curved fladskærme, så du kan få den bedst mulige fladskærm uden at gå på kompromis med dens placering i rummet. Det er en fantastisk mulighed for at få den bedste oplevelse af dit tv.

    Montering af vægbeslaget er nemt og enkelt, og du vil opleve, at det er overraskende let at få sat det på væggen og monteret din fladskærm herpå. Du kan med vægbeslaget få dine rum til at se mere stilfulde ud på kort tid.

    Du kan trygt købe dette vægbeslag, da det leveres med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret. Det er også CE-certificeret og leveres med alt det nødvendige tilbehør. Så hvorfor vente? Gør dit hjem mere stilfuldt og hæng din fladskærm op med dette fantastiske Sinox One SOB5105 vægbeslag.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SOB5105

    • EAN nummer:

      5706808019460

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model:

      SOB5105

    • Udstyr:

      Tilbehør

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar