Sinox Office enkel skærm skrivebordsbeslag - op til 32"

vare nr.: #SE01-SXO9010

Sinox Office enkel skærm skrivebordsbeslag - op til 32"

Vis alle billeder

Sinox Office enkel skærm skrivebordsbeslag - op til 32"

vare nr.: #SE01-SXO9010

    329,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Sinox Office beslaget: En optimal løsning til montering af skærme

    Sinox Office beslaget er en fremragende løsning til dem, der ønsker en pålidelig og effektiv måde at montere deres skærm på. Dette beslag er designet til at kunne håndtere skærme op til 32" og en maksimal vægt på 8 kg, hvilket gør det ideelt til både hjemme- og kontorbrug.

    Beslagets konstruktion er baseret på robuste og lette materialer, der sikrer en lang levetid og minimal belastning på væggen eller skrivebordet. Den elegante udformning af Sinox Office beslaget gør det ikke kun funktionelt, men også æstetisk tiltalende, hvilket er vigtigt for mange brugere, der ønsker at opretholde et stilfuldt arbejdsmiljø.

    En af de vigtigste fordele ved Sinox Office beslaget er dets fleksibilitet. Med en svingbar vinkel på op til 90° kan brugerne nemt justere skærmens position for at opnå den bedste betragtningsvinkel. Dette er især nyttigt i situationer, hvor flere personer skal se på skærmen samtidig, eller hvor skærmen skal være synlig fra forskellige vinkler.

    Sinox Office beslaget er kompatibelt med VESA-standarder fra 75x75 til 100x100, hvilket betyder, at det kan bruges med et bredt udvalg af skærme. Dette gør det nemt for brugerne at finde en skærm, der passer til deres behov og præferencer.

    For at sikre en problemfri installation og brug, er Sinox Office beslaget CE-certificeret og leveres med alt nødvendigt tilbehør. Dette inkluderer skruer og vægbeslag, så brugerne kan montere deres skærm hurtigt og nemt.

    Som en del af Sinox's engagement i kvalitet og kundetilfredshed, tilbyder de en standard dansk producentgaranti på deres produkter. Dette betyder, at Sinox Office beslaget er dækket af en 2-års reklamationsret, hvilket giver brugerne ro i sindet og beskyttelse mod eventuelle produktionsfejl.

    Med modelnummer SXO9010 er Sinox Office beslaget en fremragende investering for dem, der ønsker en pålidelig og effektiv løsning til montering af deres skærm. Dets høje kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed gør det til et attraktivt valg for både private og professionelle brugere.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXO9010

    • EAN nummer:

      5706808033671

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXO9010

    • Udstyr:

      Tilbehør

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar