Sinox Office enkel skærm skrivebordsbeslag med gasspring - op til 32"

vare nr.: #SE01-SXO9015

Sinox Office enkel skærm skrivebordsbeslag med gasspring - op til 32"

Vis alle billeder

Sinox Office enkel skærm skrivebordsbeslag med gasspring - op til 32"

vare nr.: #SE01-SXO9015

    449,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Sinox Office beslaget: En optimal løsning til montering af skærme

    Sinox Office beslaget er en fremragende løsning til dem, der ønsker en pålidelig og effektiv måde at montere deres skærm på. Dette beslag er designet med henblik på at kunne håndtere skærme op til 32" og en maksimal vægt på 9 kg, hvilket gør det ideelt til både hjemme- og kontorbrug.

    Beslagets konstruktion er baseret på lette og holdbare materialer, der sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Dette gør det til et oplagt valg for dem, der ønsker en problemfri og langvarig løsning til deres skærmmontering.

    Sinox Office beslaget er udstyret med en svingbar funktion, der tillader en rotation på op til 135°. Dette giver brugeren mulighed for at justere skærmens position efter behov og skabe den mest komfortable arbejdsstilling. Denne fleksibilitet er særligt vigtig for dem, der arbejder lange timer foran skærmen og ønsker at reducere belastningen på nakke og ryg.

    VESA-kompatibiliteten spænder fra 75x75 til 100x100, hvilket betyder, at beslaget passer til et bredt udvalg af skærme. Dette gør det nemt for brugeren at finde den rette skærm og sikrer en problemfri montering.

    Sinox Office beslaget leveres med en 2-års reklamationsret, hvilket er en del af den normale danske producentgaranti. Dette giver brugeren ro i sindet og sikrer, at eventuelle problemer vil blive håndteret hurtigt og effektivt.

    Modelnummeret for dette beslag er SXO9015, og det er CE-certificeret. Dette betyder, at det opfylder de nødvendige standarder for sikkerhed og kvalitet, der er påkrævet inden for EU. Brugeren kan derfor være sikker på, at de får et produkt, der er både sikkert og pålideligt.

    Sinox Office beslaget leveres med det nødvendige tilbehør til montering, hvilket gør processen nem og ligetil. Dette sparer brugeren tid og besvær og sikrer, at skærmen er korrekt monteret og klar til brug.

    Sammenfattende er Sinox Office beslaget en fremragende løsning for dem, der ønsker en pålidelig, holdbar og fleksibel måde at montere deres skærm på. Med sin lette konstruktion, svingbare funktion og VESA-kompatibilitet er dette beslag et oplagt valg for både hjemme- og kontorbrug.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXO9015

    • EAN nummer:

      5706808033657

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXO9015

    • Udstyr:

      Tilbehør

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar