Sinox Office dobbelt skærm vægbeslag med gasspring - op til 32"

vare nr.: #SE01-SXO9002

Sinox Office dobbelt skærm vægbeslag med gasspring - op til 32"

Vis alle billeder

Sinox Office dobbelt skærm vægbeslag med gasspring - op til 32"

vare nr.: #SE01-SXO9002

    849,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Sinox Office beslaget: En optimal løsning til montering af skærme

    Sinox Office beslaget er en fremragende løsning til dem, der ønsker en pålidelig og effektiv måde at montere deres skærme på. Dette beslag er designet til at kunne håndtere skærme med en vægt på op til 9 kg pr. skærm og en skærmstørrelse på op til 32 tommer. Med sin alsidighed og robusthed er dette beslag ideelt til både hjemme- og kontorbrug.

    Beslaget er fremstillet af lette og holdbare materialer, der sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Dets elegante design gør det til en æstetisk tiltalende løsning, der passer ind i enhver indretning. Sinox Office beslaget er udstyret med en VESA-kompatibel monteringsløsning, der passer til skærmstørrelser fra 75x75 til 100x100.

    En af de vigtigste fordele ved Sinox Office beslaget er dets svingfunktion, der giver en fleksibilitet på op til 70°. Dette gør det muligt at justere skærmens position efter behov, hvilket er ideelt for både arbejds- og underholdningsformål. Med denne funktion kan du nemt tilpasse skærmens vinkel for at opnå den bedste visningsoplevelse.

    Sinox Office beslaget leveres med en standard dansk producentgaranti på 2 år, hvilket giver dig ro i sindet og sikrer, at du får et kvalitetsprodukt. Dette beslag er CE-certificeret og opfylder alle gældende sikkerhedsstandarder. Modelnummeret for dette beslag er SXO9002, hvilket gør det nemt at finde og bestille den korrekte model til dine behov.

    For at gøre monteringsprocessen så enkel og problemfri som muligt, leveres Sinox Office beslaget med alt nødvendigt tilbehør. Dette inkluderer skruer, vægbeslag og andre nødvendige komponenter, der sikrer en nem og sikker installation af dine skærme.

    Sammenfattende er Sinox Office beslaget en fremragende løsning for dem, der ønsker en pålidelig, holdbar og fleksibel skærmmonteringsløsning. Med sine mange funktioner og fordele er dette beslag et ideelt valg for både hjemme- og kontorbrug.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Sinox

    • Varenr:

      #SE01-SXO9002

    • EAN nummer:

      5706808033725

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      SXO9002

    • Udstyr:

      Tilbehør

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar