Philips True Wireless headset in-ear hovedtelefoner - Sort

vare nr.: #SE01-TAT2206BK

Philips True Wireless headset in-ear hovedtelefoner - Sort

Vis alle billeder

Philips True Wireless headset in-ear hovedtelefoner - Sort

vare nr.: #SE01-TAT2206BK

  599,00 kr

  ca. 1-2 dages levering
  Gratis fragt

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Introduktion:

  Philips TAT2206BK trådløse høretelefoner er det perfekte valg for dig, der ønsker en fantastisk lydoplevelse uden at skulle bekymre dig om ledninger. Disse høretelefoner er designet med den nyeste Bluetooth 5.1 teknologi, der sikrer en stabil og hurtig forbindelse til dine enheder. Med en rækkevidde på op til 10 meter kan du bevæge dig frit rundt, mens du nyder din yndlingsmusik eller tager opkald.

  Batteri:

  Philips TAT2206BK høretelefoner er udstyret med et lithium-ion batteri, der giver dig op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning. Med det medfølgende etui kan du oplade dine høretelefoner op til 3 gange, hvilket giver dig yderligere 12 timers spilletid. Det betyder, at du kan nyde din musik hele dagen uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

  Kompatibilitet:

  Disse høretelefoner er kompatible med alle Mac's, iPad's, iPhone's og iPods, der har Bluetooth. Det betyder, at de fungerer med stort set alle Apple-enheder, der er på markedet. Du kan nemt parre dine høretelefoner med dine enheder og begynde at lytte til din yndlingsmusik eller tage opkald.

  Certifikater:

  Philips TAT2206BK høretelefoner er FCC, CE og RoHS certificeret, hvilket betyder, at de opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. De er også DoubleQualityTested certificeret, hvilket betyder, at de er blevet testet to gange for at sikre, at de lever op til Philips' høje standarder.

  Garanti:

  Disse høretelefoner leveres med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret. Det betyder, at du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der er dækket af en garanti, hvis der skulle opstå problemer.

  Model nr:

  Philips TAT2206BK er den perfekte model til dig, der ønsker en fantastisk lydoplevelse uden at skulle bekymre dig om ledninger. Disse høretelefoner er designet med den nyeste teknologi og er lette og komfortable at have på.

  Lydkvalitet:

  Philips TAT2206BK høretelefoner leverer en meget god lydkvalitet, der vil imponere selv de mest krævende lyttere. Med en rækkevidde på op til 10 meter kan du bevæge dig frit rundt, mens du nyder din yndlingsmusik eller tager opkald. Lydkvaliteten er så god, at du vil føle, at du er til stede i musikken.

  Konklusion:

  Philips TAT2206BK trådløse høretelefoner er det perfekte valg for dig, der ønsker en fantastisk lydoplevelse uden at skulle bekymre dig om ledninger. Disse høretelefoner er designet med den nyeste teknologi og er lette og komfortable at have på. Med en rækkevidde på op til 10 meter og en batteritid på op til 18 timer kan du nyde din yndlingsmusik hele dagen uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Køb Philips TAT2206BK i dag og oplev den ultimative lydoplevelse.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   Philips

  • Varenr:

   #SE01-TAT2206BK

  • EAN nummer:

   4895229117402

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model nr:

   Philips TAT2206BK

  • Udstyr:

   Høretelefoner

  • Lydkvalitet:

   Meget god ⭐️⭐️⭐️⭐️

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • Kompatibilitet:

   Bluetooth. Virker med alle Apple enheder og ligende.

  • Batteri:

   6 timers spilletid + 12 timer fra etuiet

  • Trådløse forbindelser:

   Bluetooth 5.1

  • FCC certifikat:

   Ja

  • CE certifikat:

   Ja

  • RoHS certifikat:

   Ja

  • DoubleQualityTested certifikat:

   Ja

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  Spørgsmål & svar