Marvo Gaming Musemåtte G15 "Born for gaming"

vare nr.: #SE01-MA-G15

Marvo Gaming Musemåtte G15 "Born for gaming"

Vis alle billeder

Marvo Gaming Musemåtte G15 "Born for gaming"

vare nr.: #SE01-MA-G15

  99,00 kr

  ca. 1-3 dages levering
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Marvo Gaming Musemåtte G15 "Born for gaming" er en must-have til enhver gamer, der ønsker at tage sit spil til det næste niveau. Denne musemåtte er designet med et fedt print, der passer perfekt til ethvert gaming setup og vil helt sikkert imponere dine venner. Men det er ikke kun udseendet, der gør denne musemåtte til en vinder.

  Musemåtten er lavet med en meget jævn overflade, der giver en fantastisk følelse, når man bevæger sin mus hen over den. Dette betyder, at du kan bevæge din mus med præcision og lethed, hvilket er afgørende for at vinde i konkurrencepræget gaming. Derudover er musemåtten lavet med anti-sweating, hvilket betyder, at sved ikke kan samle sig på overfladen eller i materialet. Dette gør det meget nemmere at holde musemåtten ren, da du ikke behøver at vaske den grundigt hver gang den skal rengøres. Du kan blot tørre den over med en klud, og den vil være så god som ny.

  Marvo Gaming Musemåtte G15 "Born for gaming" leveres med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret, så du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet. Modellen er MA-G15, og musemåtten er CE-certificeret, så du kan være sikker på, at den opfylder alle de nødvendige sikkerhedsstandarder.

  Denne musemåtte er også meget alsidig og kan bruges med både mus og tastatur. Dette gør den til en fantastisk tilføjelse til ethvert gaming setup, uanset om du er en professionel gamer eller bare spiller for sjov. Så hvis du vil have en musemåtte, der vil hjælpe dig med at tage dit spil til det næste niveau, så er Marvo Gaming Musemåtte G15 "Born for gaming" det perfekte valg for dig.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   Scorpion By Marvo

  • Varenr:

   #SE01-MA-G15

  • EAN nummer:

   6932391909058

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model:

   MA-G15

  • Udstyr:

   Mus/tastatur

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • CE certifikat:

   Ja

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser



  0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


  Spørgsmål & svar