Marvo Gaming Mus M720W

vare nr.: #SE01-MA-M720W

Marvo Gaming Mus M720W

Vis alle billeder

Marvo Gaming Mus M720W

vare nr.: #SE01-MA-M720W

    249,00 kr

    ca. 1-3 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Marvo Gaming Mus M720W er den ultimative gaming mus, der giver dig den bedste oplevelse, når du gamer. Med dens høje DPI, der kan justeres efter dine præferencer, kan du tilpasse musens følsomhed til ethvert spil. Den ergonomiske form er designet til at passe perfekt til din hånd, så du kan spille i timevis uden at blive træt eller få ondt i hånden.

    Denne gaming mus er udstyret med Marvos karakteristiske stil, der giver den et lækkert og moderne udseende. Den er også meget holdbar og pålidelig, så du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid.

    Med den justerbare DPI kan du tilpasse musens følsomhed til ethvert spil. Lav DPI er perfekt til fps spil, hvor du har brug for præcision og nøjagtighed, mens høj DPI er optimal til rts spil, hvor det går hurtigt. Du kan også tilpasse musens knapper og makroer til at udføre specifikke handlinger i spillet.

    Softwaren, der følger med musen, understøtter alle styresystemer, så uanset om du vil game på din PC eller Macbook, kan du bruge denne mus til det. Det betyder også, at du kan tage den med dig, når du gamer udenfor, og stadig have den samme fantastiske gaming oplevelse.

    Marvo Gaming Mus M720W leveres med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret, så du kan være sikker på, at du får en kvalitetsmus, der vil holde i lang tid. Den er også CE-certificeret, så du kan være sikker på, at den overholder alle relevante sikkerhedsstandarder.

    Alt i alt er Marvo Gaming Mus M720W et stærkt bud på en gaming mus, der giver dig den bedste gaming oplevelse til en fornuftig pris. Så hvis du vil have en mus, der kan håndtere alle dine gaming behov, så er denne mus det perfekte valg for dig.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Scorpion By Marvo

    • Varenr:

      #SE01-MA-M720W

    • EAN nummer:

      6932391909089

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model:

      MA-M720W

    • Udstyr:

      Mus/tastatur

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • CE certifikat:

      Ja

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar