ITSkins Spectrum Solid Cover til iPhone 13 Pro - Sort

vare nr.: #SE01-AP2X-SPEPR-PBLK

ITSkins Spectrum Solid Cover til iPhone 13 Pro - Sort

Vis alle billeder

ITSkins Spectrum Solid Cover til iPhone 13 Pro - Sort

vare nr.: #SE01-AP2X-SPEPR-PBLK

  199,00 kr

  ca. 1-3 dages levering
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Præsentation af det eksklusive og sofistikerede silikonecover

  Opdag dette enestående silikonecover, der kombinerer elegance og funktionalitet for at beskytte din enhed på bedst mulig vis. Med sin flotte overflade og nøje udvalgte materialer er dette cover designet til at imponere og skille sig ud fra mængden.

  Dette silikonecover er fremstillet af høj kvalitet silikone, der sikrer en langvarig beskyttelse og holdbarhed. Silikonen er både fleksibel og robust, hvilket gør det nemt at påføre og fjerne coveret, samtidig med at det yder optimal beskyttelse mod stød og ridser.

  En af de vigtigste egenskaber ved dette cover er dets omfattende beskyttelse af din enhed. Hjørner, sider, top og bund er alle ekstra beskyttet, så du kan være sikker på, at din enhed er i gode hænder. Dette cover er desuden testet af SGS og opfylder den amerikanske militærstandard MIL-STD 810G, hvilket betyder, at det har bestået en 2 meter drop test. Dette vidner om coverets høje kvalitet og evne til at beskytte din enhed under selv de mest krævende forhold.

  Til trods for sin robuste beskyttelse, er dette silikonecover designet med hensyn til brugervenlighed og komfort. Du vil opleve fri adgang til alle funktioner og porte på din enhed, så du nemt kan bruge den, som du plejer, uden at skulle fjerne coveret.

  Dette silikonecover er CE-certificeret og leveres med en normal dansk producentgaranti samt 2 års reklamationsret. Du kan derfor være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der opfylder alle gældende standarder og krav. Modelnummeret for dette cover er AP2X-SPEPR-PBLK, og det er kategoriseret som udstyr af typen "Cover".

  Sammenfattende er dette eksklusive og sofistikerede silikonecover det ideelle valg for dig, der ønsker en kombination af stil og beskyttelse til din enhed. Med sin flotte overflade, omfattende beskyttelse og brugervenlige design, vil dette cover uden tvivl imponere og opfylde dine behov.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   ITSkins

  • Varenr:

   #SE01-AP2X-SPEPR-PBLK

  • EAN nummer:

   4894465658007

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model:

   AP2X-SPEPR-PBLK

  • Udstyr:

   Cover

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • CE certifikat:

   Ja

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  Spørgsmål & svar