ITSkins Spectrum Clear Cover til iPhone 13 Pro - Gennemsigtigt sort

1 1 anmeldelser.
vare nr.: #SE01-AP2X-SPECM-SMOK

ITSkins Spectrum Clear Cover til iPhone 13 Pro - Gennemsigtigt sort

Vis alle billeder

ITSkins Spectrum Clear Cover til iPhone 13 Pro - Gennemsigtigt sort

1 ud af 5 // 1 anmeldelser.
vare nr.: #SE01-AP2X-SPECM-SMOK

  199,00 kr

  ca. 1-3 dages levering
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Det stilfulde og elegante silikonecover tilbyder en enestående beskyttelse til din enhed, samtidig med at det fremhæver dens æstetiske udseende. Med en flot overflade og nøje udformede detaljer sikrer dette cover, at din enhed forbliver intakt og fri for skader, selv ved uheldige stød og fald.

  Dette silikonecover er designet med ekstra beskyttelse i hjørner, sider, top og bund, hvilket giver en omfattende beskyttelse mod hverdagens udfordringer. Denne ekstra beskyttelse er med til at forlænge levetiden på din enhed og holde den i perfekt stand.

  Med fri adgang til alle funktioner og porte er dette cover både praktisk og funktionelt. Du kan nemt tilslutte opladere, hovedtelefoner og andre tilbehør uden at skulle fjerne coveret. Dette gør det nemt og bekvemt at bruge din enhed, uanset hvor du befinder dig.

  Materialet i dette cover er af høj kvalitet silikone, som er kendt for sin holdbarhed og fleksibilitet. Silikonen er både blød og behagelig at røre ved, samtidig med at den giver et godt greb om din enhed. Dette gør det nemmere at håndtere din enhed og mindsker risikoen for, at den glider ud af dine hænder.

  Dette cover er testet og godkendt af SGS og opfylder den amerikanske militærstandard MIL-STD 810G, hvilket betyder, at det har bestået en 2 meter drop test. Dette er din garanti for, at coveret er i stand til at beskytte din enhed mod stød og fald fra op til 2 meters højde.

  Som en del af den danske producentgaranti, tilbyder vi 2 års reklamationsret på dette produkt. Dette sikrer, at du kan have fuld tillid til kvaliteten og holdbarheden af dette cover. Produktets modelnummer er AP2N-SPECM-SMOK, og det er CE-certificeret, hvilket betyder, at det opfylder de europæiske standarder for sikkerhed og kvalitet.

  Dette cover er et uundværligt tilbehør til din enhed, der både beskytter og forbedrer dens udseende. Med sin flotte design og omfattende beskyttelse er dette silikonecover det perfekte valg for dig, der ønsker at holde din enhed i topform og samtidig udtrykke din personlige stil.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   ITSkins

  • Varenr:

   #SE01-AP2X-SPECM-SMOK

  • EAN nummer:

   4894465300210

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model:

   AP2N-SPECM-SMOK

  • Udstyr:

   Cover

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • CE certifikat:

   Ja

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  1 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  godkendt køber

  ★☆☆☆☆2021-11-17

  Modtaget et cover til iPhone

  Modtaget et cover til iPhone 13 mini????

  Spørgsmål & svar