ITSkins Spectrum Clear Cover til iPhone 12 mini/13 mini -Gennemsigtigt

vare nr.: #SE01-AP2N-SPECM-TRSP

ITSkins Spectrum Clear Cover til iPhone 12 mini/13 mini -Gennemsigtigt

Vis alle billeder

ITSkins Spectrum Clear Cover til iPhone 12 mini/13 mini -Gennemsigtigt

vare nr.: #SE01-AP2N-SPECM-TRSP

  199,00 kr

  ca. 1-3 dages levering
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Det elegante og stilfulde silikonecover tilbyder en enestående kombination af design og beskyttelse, der sikrer, at din enhed forbliver intakt og fri for skader. Med en flot overflade og ekstra beskyttelse på hjørner, sider, top og bund, er dette cover både æstetisk tiltalende og funktionelt.

  Silikonematerialet er ikke kun blødt og behageligt at røre ved, men det er også yderst holdbart og modstandsdygtigt over for stød og ridser. Dette gør det til det ideelle valg for dem, der ønsker at beskytte deres enhed uden at gå på kompromis med udseendet.

  En af de vigtigste funktioner ved dette cover er den frie adgang til alle funktioner og porte på din enhed. Dette betyder, at du nemt kan tilslutte opladere, hovedtelefoner og andre tilbehør uden at skulle fjerne coveret. Dette gør det både praktisk og tidsbesparende i hverdagen.

  Dette silikonecover er testet og godkendt af SGS og opfylder den amerikanske militærstandard MIL-STD 810G, hvilket betyder, at det har bestået en 2 meter drop test. Dette er en imponerende præstation, der understreger coverets høje kvalitet og beskyttelsesniveau.

  Med en normal dansk producentgaranti og 2 års reklamationsret kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og vil holde i lang tid. Dette giver dig ro i sindet og sikrer, at du får mest muligt ud af dit køb.

  Modelnummeret AP2N-SPECM-TRSP identificerer dette specifikke silikonecover, så du nemt kan finde det, når du søger efter det. Dette gør det nemt at finde og købe det rigtige cover til din enhed.

  CE-certifikatet bekræfter, at dette silikonecover overholder de nødvendige sikkerheds- og miljøstandarder inden for EU. Dette er en vigtig faktor at overveje, når du køber et produkt, da det sikrer, at det er sikkert og lovligt at bruge.

  Som et cover er dette produkt designet til at beskytte og forbedre din enheds udseende. Med sin elegante og stilfulde design, høje beskyttelsesniveau og praktiske funktioner er dette silikonecover det perfekte valg for dem, der ønsker at holde deres enhed sikker og se godt ud samtidig.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   ITSkins

  • Varenr:

   #SE01-AP2N-SPECM-TRSP

  • EAN nummer:

   4894465259716

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model:

   AP2N-SPECM-TRSP

  • Udstyr:

   Cover

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • CE certifikat:

   Ja

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  Spørgsmål & svar