ITSKINS FERONIABIO Cover til iPhone 13 Pro - Sort

vare nr.: #SE01-AP2X-SPBIO-BLCK

ITSKINS FERONIABIO Cover til iPhone 13 Pro - Sort

Vis alle billeder

ITSKINS FERONIABIO Cover til iPhone 13 Pro - Sort

vare nr.: #SE01-AP2X-SPBIO-BLCK

  199,00 kr

  ca. 1-2 dages levering
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Produktbeskrivelse: Robust og pålidelig AP2X-SPBIO-BLCK beskyttelsescover

  Er du på udkig efter en solid og holdbar beskyttelsesløsning til din enhed? AP2X-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret er designet til at imødekomme dine behov og sikre, at din enhed forbliver intakt og funktionsdygtig under selv de mest krævende forhold.

  AP2X-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret er fremstillet med henblik på at opfylde de strenge krav i MIL-STD 810G certificeringen. Dette betyder, at coveret er testet og godkendt til at modstå barske miljøforhold, såsom stød, vibrationer, temperaturudsving og meget mere. Med denne certificering kan du være sikker på, at dit udstyr er beskyttet mod skader, der kan opstå under daglig brug eller i mere ekstreme situationer.

  For at sikre optimal beskyttelse er AP2X-SPBIO-BLCK coveret udstyret med en række funktioner, der er designet til at absorbere stød og beskytte din enhed mod skader. Dette inkluderer et stødabsorberende materiale, der effektivt fordeler kraften fra eventuelle stød eller slag, samt en forstærket ramme, der yder ekstra beskyttelse mod stød og fald.

  AP2X-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret har gennemgået en række strenge drop tests for at sikre, at det kan modstå fald fra op til 1,5 meter. Dette betyder, at selvom din enhed skulle falde fra en højde, vil coveret være i stand til at beskytte den mod skader og holde den funktionsdygtig.

  Udover sin robuste konstruktion og imponerende beskyttelsesegenskaber, er AP2X-SPBIO-BLCK coveret også designet med henblik på brugervenlighed og komfort. Coveret er let at montere og fjerne, og det er kompatibelt med en lang række enheder, hvilket gør det til et alsidigt valg for dem, der ønsker at beskytte deres udstyr.

  Sammenfattende er AP2X-SPBIO-BLCK beskyttelsescoveret en fremragende løsning for dem, der ønsker at sikre, at deres enhed er beskyttet mod skader og forlænge levetiden på deres udstyr. Med sin robuste konstruktion, MIL-STD 810G certificering og imponerende drop test resultater, er dette cover et sikkert valg for dem, der kræver den bedste beskyttelse til deres enhed.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   ITSkins

  • Varenr:

   #SE01-AP2X-SPBIO-BLCK

  • EAN nummer:

   4894465470579

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model:

   AP2X-SPBIO-BLCK

  • Udstyr:

   Cover

  • Certifikater:

   MIL-STD 810G

  • Drop Test resultat:

   1,5 Meter drop testet

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  Spørgsmål & svar