ITSKINS Cover til Huawei P30 Lite Gennemsigtigt

vare nr.: #SE01-HW3L-SPECM-TRSP

ITSKINS Cover til Huawei P30 Lite Gennemsigtigt

Vis alle billeder

ITSKINS Cover til Huawei P30 Lite Gennemsigtigt

vare nr.: #SE01-HW3L-SPECM-TRSP

  99,00 kr

  ca. 1-3 dages levering
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Introduktion:

  Beskyt din Huawei P30 Lite med dette gennemsigtige silikone cover fra Spectrum. Med dette cover kan du beskytte din telefon mod ridser, stød og slag, samtidig med at du bevarer telefonens originale design. Coveret er specielt designet til Huawei P30 Lite og passer perfekt til telefonen.

  Materiale:

  Coveret er lavet af høj kvalitets silikone, der er blødt og fleksibelt, samtidig med at det er stærkt og holdbart. Silikone materialet giver en god beskyttelse mod stød og slag, samtidig med at det er behageligt at holde om.

  Design:

  Coveret er gennemsigtigt, så du kan stadig se telefonens originale design. Det er også tyndt og let, så det ikke tilføjer unødvendig vægt eller bulk til din telefon. Coveret er designet med præcise udskæringer til alle knapper, porte og kamera, så du stadig kan bruge alle funktioner på din telefon uden at skulle fjerne coveret.

  Beskyttelse:

  Dette cover giver en god beskyttelse mod ridser, stød og slag. Det er også nemt at rengøre og holde rent. Med dette cover kan du være sikker på, at din Huawei P30 Lite er godt beskyttet mod dagligdagens udfordringer.

  Garanti:

  Dette cover leveres med normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret. Det er også CE-certificeret, så du kan være sikker på, at det er sikkert at bruge.

  Konklusion:

  Hvis du vil beskytte din Huawei P30 Lite mod ridser, stød og slag, samtidig med at du bevarer telefonens originale design, så er dette gennemsigtige silikone cover fra Spectrum det perfekte valg. Det er lavet af høj kvalitets silikone, der er blødt og fleksibelt, samtidig med at det er stærkt og holdbart. Med præcise udskæringer til alle knapper, porte og kamera, kan du stadig bruge alle funktioner på din telefon uden at skulle fjerne coveret. Og med normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret og CE-certificering, kan du være sikker på, at dette cover er sikkert og pålideligt.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   ITSkins

  • Varenr:

   #SE01-HW3L-SPECM-TRSP

  • EAN nummer:

   4894465925963

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model:

   HW3L-SPECM-TRSP

  • Udstyr:

   Cover

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • CE certifikat:

   Ja

  Tilbehør / relateret

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  Spørgsmål & svar