Intern 2,5" SSD harddisk Philips 480GB SATA III

vare nr.: #SE01-FM48SS130B

Intern 2,5" SSD harddisk Philips 480GB SATA III

Vis alle billeder

Intern 2,5" SSD harddisk Philips 480GB SATA III

vare nr.: #SE01-FM48SS130B

    669,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Introduktion:

    Er du træt af en langsom computer, der tager evigheder om at starte op og indlæse applikationer? Så er Philips ultrahastighedsintern solid state-drev det perfekte valg for dig. Med en ydeevne på op til 550MB/s og en hukommelseskapacitet på 480 GB, vil du opleve en dramatisk forbedring i din computers hastighed og kapacitet. Dette drev er ideelt til 4K UHD-videoredigering og vil give dit gamle system nyt liv.

    Ydeevne og kapacitet:

    Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er designet til at fremskynde din pc eller notebook. Med en ydeevne på op til 550MB/s vil du opleve en dramatisk forbedring i din computers hastighed og kapacitet. Dette drev er ideelt til 4K UHD-videoredigering og vil give dig mulighed for at arbejde med store filer uden at opleve forsinkelser.

    Designet til at være let:

    Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er designet til at være let og nemt at installere. Det er kompatibelt med de fleste computere og notebooks og kan tilsluttes via SATA-porten. Dette drev er også designet til at have et lavt strømforbrug, hvilket betyder, at det ikke vil påvirke din computers batterilevetid.

    Gode ting er lavet til at vare:

    Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er designet til at vare. Det er udstyret med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret, så du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet.

    Universal kompatibilitet:

    Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er kompatibelt med de fleste computere og notebooks og kan tilsluttes via SATA-porten. Dette gør det til en alsidig løsning, der kan bruges til en bred vifte af computere og notebooks.

    Konklusion:

    Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er den perfekte løsning til at fremskynde din pc eller notebook. Med en ydeevne på op til 550MB/s og en hukommelseskapacitet på 480 GB vil du opleve en dramatisk forbedring i din computers hastighed og kapacitet. Dette drev er ideelt til 4K UHD-videoredigering og vil give dit gamle system nyt liv. Med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret og universal kompatibilitet er dette drev en alsidig og pålidelig løsning til at forbedre din computers ydeevne.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      Philips

    • Varenr:

      #SE01-FM48SS130B

    • EAN nummer:

      8720039511170

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      FM48SS130B

    • Udstyr:

      Harddisk

    • Produktgaranti:

      Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

    • Han porten:

      SATA

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar