Intern 2,5" SSD harddisk Philips 480GB SATA III

vare nr.: #SE01-FM48SS130B

Intern 2,5" SSD harddisk Philips 480GB SATA III

Vis alle billeder

Intern 2,5" SSD harddisk Philips 480GB SATA III

vare nr.: #SE01-FM48SS130B

  669,00 kr

  ca. 1-2 dages levering
  Gratis fragt

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Introduktion:

  Er du træt af en langsom computer, der tager evigheder om at starte op og indlæse applikationer? Så er Philips ultrahastighedsintern solid state-drev det perfekte valg for dig. Med en ydeevne på op til 550MB/s og en hukommelseskapacitet på 480 GB, vil du opleve en dramatisk forbedring i din computers hastighed og kapacitet. Dette drev er ideelt til 4K UHD-videoredigering og vil give dit gamle system nyt liv.

  Ydeevne og kapacitet:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er designet til at fremskynde din pc eller notebook. Med en ydeevne på op til 550MB/s vil du opleve en dramatisk forbedring i din computers hastighed og kapacitet. Dette drev er ideelt til 4K UHD-videoredigering og vil give dig mulighed for at arbejde med store filer uden at opleve forsinkelser.

  Designet til at være let:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er designet til at være let og nemt at installere. Det er kompatibelt med de fleste computere og notebooks og kan tilsluttes via SATA-porten. Dette drev er også designet til at have et lavt strømforbrug, hvilket betyder, at det ikke vil påvirke din computers batterilevetid.

  Gode ting er lavet til at vare:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er designet til at vare. Det er udstyret med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret, så du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet.

  Universal kompatibilitet:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er kompatibelt med de fleste computere og notebooks og kan tilsluttes via SATA-porten. Dette gør det til en alsidig løsning, der kan bruges til en bred vifte af computere og notebooks.

  Konklusion:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er den perfekte løsning til at fremskynde din pc eller notebook. Med en ydeevne på op til 550MB/s og en hukommelseskapacitet på 480 GB vil du opleve en dramatisk forbedring i din computers hastighed og kapacitet. Dette drev er ideelt til 4K UHD-videoredigering og vil give dit gamle system nyt liv. Med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret og universal kompatibilitet er dette drev en alsidig og pålidelig løsning til at forbedre din computers ydeevne.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   Philips

  • Varenr:

   #SE01-FM48SS130B

  • EAN nummer:

   8720039511170

  • Returret:

   300 dages returret

  • Model nr:

   FM48SS130B

  • Udstyr:

   Harddisk

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • Han porten:

   SATA

  Anmeldelser  0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


  Spørgsmål & svar