Intern 2,5" SSD harddisk Philips 240GB SATA III

5 1 anmeldelser.
vare nr.: #SE01-FM24SS130B

Intern 2,5" SSD harddisk Philips 240GB SATA III

Vis alle billeder

Intern 2,5" SSD harddisk Philips 240GB SATA III

5 ud af 5 // 1 anmeldelser.
vare nr.: #SE01-FM24SS130B

  419,00 kr

  ca. 1-2 dages levering
  Fragt fra 39 kr.

  varen er ikke på lager

  af varen på fjernlager

  Sendes i morgen kl. 16.30
  Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
  Sendes i morgen søndag kl. 15.00
  Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.


  1-3 dages levering
  Sendes med GLS fra fjernlager
  300 dages returret
  200.000 danskere bruger os


  Introduktion:

  Er du træt af en langsom computer, der tager evigheder om at starte op og indlæse applikationer? Så er Philips ultrahastighedsintern solid state-drev lige noget for dig! Med en ydeevne på op til 550MB/s og en hukommelseskapacitet på 240 GB, vil du opleve en markant forbedring i din computers hastighed og kapacitet. Dette gør det ideelt til 4K UHD-videoredigering og andre krævende applikationer.

  Ultra ydeevne:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er designet til at fremskynde din pc eller notebook. Med en imponerende ydeevne på op til 550MB/s vil du opleve en dramatisk forbedring i din computers opstart og applikationsindlæsning. Dette betyder, at du kan arbejde mere effektivt og få mere fra hånden på kortere tid.

  Kapacitet og produktivitet:

  Med en hukommelseskapacitet på 240 GB vil du have masser af plads til at gemme dine filer og applikationer. Dette gør det ideelt til 4K UHD-videoredigering og andre krævende applikationer. Du vil opleve en markant forbedring i din computers kapacitet og produktivitet.

  Liv i dit gamle system:

  Hvis du har en ældre computer, der er begyndt at blive langsom, kan Philips ultrahastighedsintern solid state-drev give nyt liv til dit system. Det vil fremskynde din computers ydeevne og kapacitet, så du kan fortsætte med at bruge den i mange år fremover.

  Lavt strømforbrug:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev har et lavt strømforbrug, hvilket betyder, at det ikke vil tømme din computers batteri så hurtigt som andre drev. Dette gør det ideelt til bærbare computere og andre mobile enheder.

  Produktgaranti:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev leveres med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret. Dette giver dig tryghed og sikkerhed i dit køb.

  Høj produktivitet:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er designet til at være let og brugervenligt. Det har en universal kompatibilitet og er udstyret med en SATA-port. Dette gør det nemt at installere og bruge på din computer.

  Konklusion:

  Philips ultrahastighedsintern solid state-drev er det perfekte valg for dig, der ønsker at fremskynde din computers ydeevne og kapacitet. Med en imponerende ydeevne på op til 550MB/s og en hukommelseskapacitet på 240 GB, vil du opleve en dramatisk forbedring i din computers hastighed og kapacitet. Det er ideelt til 4K UHD-videoredigering og andre krævende applikationer. Med en normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret og en universal kompatibilitet, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der vil give dig mange års glæde og produktivitet.

  .iaai

  Produktinformation

  • Mærke:

   Philips

  • Varenr:

   #SE01-FM24SS130B

  • EAN nummer:

   8720039511132

  • Returret:

   300 dages returret

  • Udstyr:

   Harddisk

  • Produktgaranti:

   Normal dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret

  • Han porten:

   SATA

  Anmeldelser  5 ud af 5 // baseret på 1 anmeldelser


  godkendt køber

  ★★★★★2021-01-12

  Alt meget fint. Rare folk

  Alt meget fint. Rare folk og god information. Kan anbefales!

  Spørgsmål & svar