Case Logic Rygsæk til 16" MacBook Pro sort

vare nr.: #SE01-3201268

Case Logic Rygsæk til 16" MacBook Pro sort

Vis alle billeder

Case Logic Rygsæk til 16" MacBook Pro sort

vare nr.: #SE01-3201268

    499,00 kr

    ca. 1-2 dages levering
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Introduktion:

    Case Logic rygsækken til 16" Pc er den perfekte løsning til at beskytte din bærbare computer og andet udstyr, mens du er på farten. Med dens dedikerede rum til telefon og lynlåslommer til mindre ledninger, nøgler eller snacks, kan du nemt organisere dine ting og have dem lige ved hånden. Den quiltede polstring på forsiden af rygsækken og skulderstropperne giver ekstra dæmpning og komfort, mens Air Mesh på skulderstropperne sikrer, at du ikke bliver overophedet, når du bærer rygsækken i længere tid.

    Beskyttelse:

    Denne rygsæk er designet til at beskytte din bærbare computer mod stød og slag. Den har polstring både indvendigt og udvendigt, der beskytter din computer mod ridser og skrammer. Rygsækken passer til enheder på op til 38,6 x 27,4 x 4,6 cm, hvilket inkluderer MacBook Pro 13" Retina, MacBook Pro 15" Retina, MacBook Pro 13" m. 2 Thunderbolt 3, MacBook Pro 13" m. 4 Thunderbolt 3, MacBook Pro 13" m. touchbar, MacBook Pro 15" m. 4 Thunderbolt 3, MacBook Pro 16" m. 4 Thunderbolt 3, MacBook Air 13" Retina og MacBook Air 13".

    Garanti:

    Du kan have ro i sindet med Case Logic rygsækken, da den leveres med en 25 års producentgaranti fra producenten. Dette viser, at producenten står bag deres produkt og er sikker på, at det vil holde i mange år fremover.

    Model:

    Denne rygsæk er model DLBP116K og er sort i farven. Den er designet til at være både praktisk og stilfuld, så du kan have den med dig overalt, uanset om du er på arbejde eller på farten.

    Udstyr:

    Rygsækken leveres med sleeves og covers til Mac's, så du kan beskytte din computer yderligere og holde den i god stand i mange år fremover.

    Konklusion:

    Case Logic rygsækken til 16" Pc er den perfekte løsning til at beskytte din bærbare computer og andet udstyr, mens du er på farten. Med dens dedikerede rum til telefon og lynlåslommer til mindre ledninger, nøgler eller snacks, kan du nemt organisere dine ting og have dem lige ved hånden. Den quiltede polstring på forsiden af rygsækken og skulderstropperne giver ekstra dæmpning og komfort, mens Air Mesh på skulderstropperne sikrer, at du ikke bliver overophedet, når du bærer rygsækken i længere tid. Med dens 25 års producentgaranti og sleeves og covers til Mac's, kan du have ro i sindet og vide, at din computer er beskyttet og i god stand i mange år fremover.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-3201268

    • EAN nummer:

      85854220439

    • Returret:

      300 dages returret

    • Model nr:

      DLBP116K

    • Model:

      Case Logic rygsæk til 16" Pc. Sort

    • Udstyr:

      Sleeves og covers til Mac's

    • Produktgaranti:

      25 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar