Case Logic PC Sleeve 12" -

vare nr.: #SE01-ENST112K

Case Logic PC Sleeve 12" -

Vis alle billeder

Case Logic PC Sleeve 12" -

vare nr.: #SE01-ENST112K

    169,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Præsentation af det ultimative beskyttelses-sleeve til din 12" netbook/laptop

    Dette eksklusive sleeve er designet med henblik på at beskytte din 12" netbook eller laptop på bedst mulig vis, samtidig med at det tilfører et elegant og moderne udtryk. Det slimline design gør, at det ikke fylder meget og kan fungere som en ekstra beskyttelsesbarriere, når din bærbare computer opbevares i en større taske eller rygsæk.

    Det sofistikerede udvendige design med strikket look giver et cool og moderne udtryk, mens det fuchsia farvede interiør skaber en varm og indbydende atmosfære, når du åbner tasken. Dette gør det til en fryd at tage din bærbare computer frem og bruge den, uanset hvor du befinder dig.

    For at sikre optimal beskyttelse er dette sleeve udstyret med skumforing og indvendige puder, der effektivt beskytter din netbook eller laptop mod stød, ridser og mindre skader. Den asymmetriske lynlås er designet til at give dig nem og hurtig adgang til din bærbare computer, så du altid er klar til at arbejde eller studere, uanset hvor du er.

    Dette stilfulde og ultra-tynde sleeve er ikke kun praktisk og beskyttende, men også et ægte modeaccessoire, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Det er ideelt til både studerende og professionelle, der ønsker at beskytte deres bærbare computer og samtidig udtrykke deres personlige stil.

    Som en ekstra bonus kommer dette sleeve med en 2 års producentgaranti fra producenten, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i forbindelse med dit køb. Du kan derfor være sikker på, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der vil beskytte din bærbare computer i lang tid fremover.

    Opdag fordelene ved dette enestående beskyttelses-sleeve til din 12" netbook/laptop og oplev, hvordan det kan forbedre din hverdag og beskytte din værdifulde elektronik.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-ENST112K

    • EAN nummer:

      85854214629

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar