Case Logic PC/iPad Sleeve 10" -

vare nr.: #SE01-ENST110P

Case Logic PC/iPad Sleeve 10" -

Vis alle billeder

Case Logic PC/iPad Sleeve 10" -

vare nr.: #SE01-ENST110P

    69,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Præsentation af det eksklusive sleeve til 10" netbook, laptop og iPad

    Opdag dette elegante og sofistikerede sleeve, der er designet til at beskytte din 10" netbook, laptop eller iPad på bedste vis. Dette unikke produkt er skabt med henblik på at kombinere funktionalitet og stil, så du kan transportere din enhed sikkert og med stil.

    Sleeveets slanke og kompakte design gør det muligt at opbevare din netbook, laptop eller iPad uden at fylde meget. Dette betyder, at du nemt kan placere det i din yndlingstaske som en ekstra beskyttelsesbarriere, uden at det optager unødvendig plads.

    Det udvendige design af dette sleeve er inspireret af et moderne strikket look, der tilføjer et touch af elegance og personlighed til din enhed. Det indvendige fuchsia farve skaber en varm og indbydende atmosfære, der vil glæde dig hver gang du åbner tasken.

    For at sikre den bedst mulige beskyttelse af din netbook, laptop eller iPad, er dette sleeve udstyret med skumforing og indvendige puder. Disse materialer er nøje udvalgt for at absorbere stød og beskytte din enhed mod ridser, støv og mindre skader.

    En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved dette sleeve er den asymmetriske lynlås, der giver dig hurtig og nem adgang til din bærbare computer. Dette innovative designelement gør det muligt at åbne og lukke tasken uden besvær, så du altid har din enhed lige ved hånden.

    Dette sleeve er ikke kun praktisk og beskyttende, men også stilfuldt og ultra-tyndt. Det kan nemt placeres i din rygsæk eller en større taske, hvilket gør det til det perfekte tilbehør til din Pc, MacBook eller iPad.

    Som en ekstra fordel, kommer dette sleeve med en 2 års producentgaranti fra producenten. Dette betyder, at du kan være sikker på, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der er designet til at holde og beskytte din enhed i lang tid.

    Gør dig selv en tjeneste og invester i dette eksklusive sleeve til din 10" netbook, laptop eller iPad. Med dets enestående design, førsteklasses beskyttelse og praktiske funktioner, vil du ikke fortryde dit valg.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-ENST110P

    • EAN nummer:

      85854214612

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar