Case Logic 17" Laptop Rygsæk - Sort

vare nr.: #SE01-3200980

Case Logic 17" Laptop Rygsæk - Sort

Vis alle billeder

Case Logic 17" Laptop Rygsæk - Sort

vare nr.: #SE01-3200980

    449,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Elegant design og intelligent funktionalitet kombineres i denne minimalistiske taske, der er skabt til at rumme bærbare computere med en skærmstørrelse på op til 17 tommer. Tasken er udstyret med et væld af praktiske opbevaringsmuligheder, der gør det nemt at holde styr på alle dine nødvendige ejendele.

    Det dedikerede laptoprum, som åbnes med en ¾ lynlås, er designet til at beskytte og rumme bærbare computere med en skærmstørrelse på op til 17 tommer. Dette rum er både rummeligt og sikkert, så din laptop altid er godt beskyttet under transport.

    Taskens indvendige rum er udvideligt og giver dig mulighed for at opbevare bøger, dokumenter og mapper på en organiseret og overskuelig måde. Dette gør tasken ideel til både arbejde og studier, hvor du ofte har brug for at have adgang til forskellige materialer.

    Et smart organiseringspanel hjælper dig med at holde styr på dine bærbare elektroniske enheder, skriveredskaber og andre småting, som du har brug for i løbet af dagen. Dette panel er designet til at give dig hurtig og nem adgang til dine ejendele, så du altid kan finde det, du leder efter.

    Tasken er også udstyret med en Speed Pocket™, som er et sikkert og hurtigt tilgængeligt opbevaringsrum til værdigenstande såsom ure, nøgler og telefoner. Dette rum er særligt praktisk, når du skal igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen, da det giver dig mulighed for hurtigt at placere dine værdigenstande i et sikkert opbevaringsrum.

    Med en 2-års producentgaranti fra producenten kan du være sikker på, at denne taske er af høj kvalitet og vil holde i lang tid. Denne garanti dækker eventuelle produktionsfejl og sikrer, at du får en pålidelig og holdbar taske, der kan modstå daglig brug.

    Denne taske er den perfekte løsning for dig, der søger en stilfuld og funktionel måde at transportere din bærbare computer og andre nødvendige ejendele på. Med et væld af praktiske opbevaringsmuligheder og et elegant design, vil denne taske hjælpe dig med at holde styr på dine ejendele og gøre det nemt at have alt, hvad du behøver, lige ved hånden.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-3200980

    • EAN nummer:

      85854209038

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar