Case Logic 14" Laptop Rygsæk - Sort

vare nr.: #SE01-3201265

Case Logic 14" Laptop Rygsæk - Sort

Vis alle billeder

Case Logic 14" Laptop Rygsæk - Sort

vare nr.: #SE01-3201265

    449,00 kr

    ca.
    Fragt fra 39 kr.

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Denne eksklusive rygsæk er designet med fokus på både komfort og funktionalitet, hvilket gør den til det ideelle valg for den travle professionelle eller studerende, der ønsker at kombinere stil og praktisk anvendelighed. Med sin unikke og moderne design, vil denne rygsæk helt sikkert skille sig ud i mængden og imødekomme dine behov i hverdagen.

    Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved denne rygsæk er det integrerede laptoprum, der er skabt til at rumme bærbare computere med skærme på op til 16 tommer. Dette rum er også kompatibelt med 13 og 15 tommer MacBooks, hvilket gør det til en alsidig løsning for dem, der ønsker at beskytte deres elektroniske enheder under transport.

    Forlommen på rygsækken er udstyret med et praktisk organiseringspanel, der giver dig mulighed for nemt at opbevare og organisere dine personlige ejendele, såsom telefon, iPod og andre nødvendigheder. Dette panel er designet med henblik på at give dig rigeligt med plads til kabler og andre tilbehør, så du altid har det, du har brug for, lige ved hånden.

    En anden vigtig funktion er den sikre lomme med lynlås, der er designet til at opbevare dine værdigenstande, såsom pas og flybilletter. Denne lomme giver dig mulighed for at holde dine vigtige dokumenter sikkert opbevaret og let tilgængelige, når du er på farten.

    Denne rygsæk er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Med en 2-års producentgaranti fra producenten, kan du være sikker på, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der er designet til at modstå tidens tand og de udfordringer, som hverdagen byder på.

    Sammenfattende er denne rygsæk den perfekte løsning for dem, der søger en kombination af stil, komfort og funktionalitet. Med sine mange praktiske funktioner og det moderne design, vil denne rygsæk helt sikkert blive din foretrukne følgesvend i hverdagen, uanset om du er på vej til arbejde, skole eller ud på eventyr.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      CASE LOGIC

    • Varenr:

      #SE01-3201265

    • EAN nummer:

      85854220408

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar