VOCOlinc PM5 smart stikkontakt med Homekit

Apple HomeKit & Amazon Alexa & Google Assistant Voiced-aktiveret Home Control >> Spørg Siri, Alexa eller Google til at styre dine apparater
Energiovervågning med en strømmåler >> Smart Outlet giver dig mulighed for at spore strømforbrug og overvåge din energikostnad. 

0 ud af 5 // 0 anmeldelser.

#577


299,00 kr

299

ca. 1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

VOCOlinc PM5 smart stikkontakt med Homekit er en super lækker enhed at have i huset, der giver adgang til et hav af muligheder. I et stilrent design og med masser af funktionalitet, får man alt hvad man skal bruge fra en smart stikkontakt.

En smart stikkontakt som denne er en del af smart home konceptet, hvor forskellige enheder kan kobles til wifi og dermed styres enten fra en central styringsenhed some HomeKit eller Alexa, eller bare fra en app på mobilen.

Smart home enheder er et område der er i heftig udvikling og hvis man gerne vil være med på den teknologiske bølge, så er det her det sker. Ofte kaldet “The internet of things” refererer det til hvordan flere og flere ting i hjemmet bliver “smarte” og bliver forbundet til nettet.

Denne smart stikkontakt kommer med mange af de sædvanlige fordele fra en smartenhed, da man får adgang til den så snart man er på nettet. Dermed kan man altid tilgå information og styring af den hvorend man befinder sig henne.

Det betyder at man nemt kan holde øje med forbruget derpå, både på et bestemt tidspunkt, men også hvis man gerne vil tracke ens forbrug over en periode. Det kan gøre det væsentligt nemmere at holde øje med ens strømforbrug.

Desuden så kan det være en stor fordel altid at kunne slukke eller tænde for den når man gerne vil styre sit forbrug. På den måde undgår man den situation hvor man ikke lige orker at gå ind og slukke for kontakten, da man bare kan gøre det fra mobilen.

Med ekstra features i form af USB porte, der giver mulighed for opladning af ens enheder, samtidigt med at man kan bruge den som stikkontakt, er denne VOCOlinc PM5 smart stikkontakt med Homekit utrolig praktisk at have i hjemmet.

Night Light og Timer Indstillinger >> LED Night Light nederst med kontrollerbar lysstyrke og Timer Settings via LinkWise App
LinkWise App >> Med LinkWise App kan du nemt konfigurere dine enheder, gruppere dine enheder efter type, oprette scener og sæt tidsplaner og beregne dine daglige, månedlige og årlige energikostnader
2 USB-opladningsporte og overbelastningsbeskyttelse >> 2 drevne USB-porte (kombineret 2,4A) kan oplades 2 enheder samtidigt. Enheden er beskyttet af V0 grade fyringsbestandigt hus og indbygget i overbelastningsbeskyttelse. 

Kompatibilitet

Xiaomi Mijia

Xiaomi Mijia

App Store

App Store

Google Play

Google Play

Google Assistant

Google Home

HomeKit

Apple HomeKit

If this then that

IFTTT

Amazon Alexa

Amazon Alexa

Produktinformation

Mærke VOCOlinc
Varenr#577
EAN nummer

713440638435

Returret 300 dages returret
Model nrPM5
ModelVOCOlinc PM5 Smart AC outlet, 2 USB, night light, HomeKit, Alexa, Google EU plug
UdstyrSmart home
Oplader effekt5 Watt (5V ved 1A)
Oplader effekt12 Watt (5V ved 2.4A)
Oplader effekt10 Watt (5V ved 2A)
Vægtemballage 205g
Produktgaranti1 års producentgaranti fra producenten og 2 års reklamationsret.
Teknik Input: AC100~125V, 60Hz. Output: AC100~125V, 15A Max, 1800W Max.
Trådløse forbindelserWI-FI med homekit, amazon Alexa eller Google assistant. Wi-Fi 2.4GHz b/g/n IEEE802.11.
CertifikaterDOE, ETL
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser☆☆☆☆☆

0 ud af 5 // baseret på 0 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar