Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

24 varer
Når det kommer til tilbehør til Xiaomis Roborock S7, bestræber vi os på at være blandt de førende forhandlere i Danmark. Både når det gælder tilbehør, men så sandelig også reservedele. Vigtige komponenter, som er vitale for at din Roborock S7 fungerer som den skal. Hvad enten du er på udkig efter...
Læs mere
Viser 1 - 24 af 24Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

Når det kommer til tilbehør til Xiaomis Roborock S7, bestræber vi os på at være blandt de førende forhandlere i Danmark. Både når det gælder tilbehør, men så sandelig også reservedele. Vigtige komponenter, som er vitale for at din Roborock S7 fungerer som den skal. Hvad enten du er på udkig efter almindelige reservedele eller smart tilbehør dertil, vil vi guide jer til at gøre rengøringsoplevelsen så god som muligt.

Vi vil i denne tekst forklare hvad der er vigtigt at vide, når man skal investere i en Roborock S7 robotstøvsuger fra Xiaomi. Netop så du vælger de rigtige reservedele og tilbehør, der kan forbedre din oplevelse af Roborock S7.

Hvordan vælger jeg de rigtige reservedele til min Roborock S7?

Først og fremmest er det vigtigt at tjekke, at det er en Roborock S7 du har. Dette kan du hurtige tjekke ved at kigge under Roborocken, hvor der er et påklistret mærkat, som viser hvilken model det er. Dette er vigtigt at tjekke, da det ikke er alle komponenter, som er kompatibel med samtlige Roborock-modeller.

Hvad skal jeg investere i til min Roborock S7?

Først og fremmest kan du spørge dig selv, hvilket behov du har i forhold til tilbehør til din Roborock S7. Ønsker du tilbehør til støvsugning eller er du på udkig efter en ny moppeklud, så du kan få vasket dit gulv? Her hos Mackabler tilbyder vi en række forskellige produkter, som hver især udmærker sig til hver deres formål.

Du kan se det fulde overblik over produkterne i toppen af denne side.

Hvorfor er de forskellige reservedele og tilbehør vigtige?

Vi har forskellige produkter at vælge imellem, som hver især har deres formål. Vi vil nedenfor her beskrive, hvad de hver især benyttes til samt vigtigheden ved dem. Så er du som bruger af Roborock S7 bedre stillet og kan få det fulde udbytte af din nye robotstøvsuger.

Reservedele er i sig selv vigtige, da der indikeres, at der er tale om komponenter, som er vitale for din Roborock S7, hvis den skal virke efter hensigten. Det kan derfor være fordelagtigt at undersøge om samtlige af din Roborock S7's kompenter er intakte og virker som de skal. Selv en enkelt komponent, som ikke virker som den skal, kan nedsætte sugeevnen.

Hovedbørste:
Hovedbørstens formål er at rotere under din Roborock S7, som viderefører skidt og snavs op i filteret og videre til støvbeholderen. Det er den komponent, som oftest bliver meget slidt, da den er i kontakt med gulvfladen hele tiden, når den støvsuger gulvet. Det er derfor væsentligt, at den ikke er i stykker eller på anden måde ikke fungerer optimalt, da det vil nedsætte den overordnede helhedskvalitet af rengøringen. Denne er utrolig nemt at udskifte og rengøre, hvilket vi anbefaler, at man gør, hvis man oplever en ikke tilfredsstillende rengøring.

Denne hovedbørste kan både fås med de normale børster samt en udgave af gummi. Fordelen ved gummiudgaven er at der ikke sætter sig hår og snavs fast i børsten, hvilket gør, at den er langt nemmere at rengøre. Den er samtidig også mere holdbar, da gummiet holder til mere end børsterne. Du får derfor en langt bedre rengøring med denne. 

Filter:
Filteret er også vigtig at holde øje med, da den kræver en rengøring jævnligt samt at blive tjekke om der ikke er huller. Et filter, som ikke er intakt, mister evnen til at filtrere det snavs din Roborock S7 støvsuger op. Hvis der støvsuges noget "uheldigt" op, kan det sætte sig i støvsugeren og skabe problemer. Det er derfor vigtigt, at man jævnligt tjekker om filteret er i orden. Dette kan passende gøres, når man alligevel skal tømme støvbeholderen.

Moppeklud:
Hvis du har planer om at skulle anvende din Roborock S7 til gulvvask, så har du brug for en moppeklud. Moppekluden placeres nedenunder din Roborock og tilføres vand gennem vanddispenserne. Det er vigtigt, at denne ikke er i stykker, da det potentielt vil give striber på gulvet, når der vaskes. Du opnår dermed ikke samme resultat og dermed en ujævn rengøring. Her hos Mackabler fører vi to forskellige moppeklude: den almindelige moppeklud og vores luksus moppeklud.

  • Den almindelige moppeklud: har samme funktionalitet som den originale Roborock moppeklud, så du er sikret en god rengøring.
  • Luksus moppekluden: leverer en bedre kvalitet og holdbarhed end de originale moppeklude. Den er desuden udstyret med mikrofibre, som dermed gør den bedre til at opsamle skidt og snavs.

Bestig dine dørtrin med en gummirampe

Et af vores smarte tilbehør til Xiaomi Roborock S7 er vores gummiramper. Med dem slipper du for at skulle løfte en finger. Din Roborock kan uhindret komme over høje kanter og dermed køre frit rundt i dit hjem uden at du skal løfte den. Gummirampen er perfekt til kanter som måler 2-3 cm og med den selvklæbende tape på undersiden er du sikret, at den bliver siddende og ikke rykker sig fra sin placering.