Thule Paramount Backpack 24L - Sort

vare nr.: #SE01-3204213

Thule Paramount Backpack 24L - Sort

Vis alle billeder

Thule Paramount Backpack 24L - Sort

vare nr.: #SE01-3204213

    1 199,00 kr

    ca.
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Denne førsteklasses pendler-rygsæk er designet til at modstå selv de mest udfordrende vejrforhold og sikre, at dit udstyr forbliver sikkert og beskyttet under dine daglige pendlerture. Med sin unikke kombination af adgangsmuligheder og rummelige opbevaringsløsninger er denne rygsæk det ideelle valg for den moderne professionelle, der kræver både funktionalitet og stil.

    Denne rygsæk er udstyret med et særligt polstret rum, der kan rumme en bærbar computer på op til 15,6" og en tablet på op til 10,5". Dette rum er foret med et blødt materiale, der beskytter dine enheder mod ridser og stød. Derudover er der en åben lomme med blødt foer, der giver ekstra beskyttelse og opbevaringsmuligheder.

    En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne rygsæk er dens sikre, magnetiske overfaldslukning, der giver hurtig og nem adgang til hovedrummene. Dette innovative design gør det muligt at åbne og lukke rygsækken uden besvær og samtidig holde dine ejendele sikkert opbevaret.

    For at give endnu mere fleksibilitet og bekvemmelighed er der dobbelt adgang til den bærbare computer, tablet og hovedrum. Du kan enten få adgang til disse rum gennem foldeåbningen øverst med lynlås eller gennem lynlåsåbningerne i siderne. Dette gør det nemt at finde og få fat i dine ejendele, uanset hvor travlt du har det.

    Den let tilgængelige og opdelte forlomme er skjult bag en magnetisk overfaldslukning, der giver ekstra sikkerhed og beskyttelse for dine værdigenstande. Denne lomme er ideel til opbevaring af små genstande, såsom nøgler, pung og mobiltelefon, og holder dem organiseret og let tilgængelige.

    Som en ekstra bonus kommer denne pendler-rygsæk med en 2-års producentgaranti, der giver dig ro i sindet og sikrer, at du får et kvalitetsprodukt, der er bygget til at holde. Med sin kombination af holdbarhed, funktionalitet og stil er denne rygsæk det perfekte valg for den kræsne pendler, der ønsker at gøre en god investering i deres daglige transportbehov.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-3204213

    • EAN nummer:

      85854246958

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar