Thule Crossover 2 Backpack 30L Black - Sort

vare nr.: #SE01-3203835

Thule Crossover 2 Backpack 30L Black - Sort

Vis alle billeder

Thule Crossover 2 Backpack 30L Black - Sort

vare nr.: #SE01-3203835

    1 899,00 kr

    ca.
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Med dette unikke og gennemtænkte produkt får du en optimal løsning til opbevaring og beskyttelse af dine værdifulde ejendele under rejsen. Dette produkt er skabt med henblik på at gøre din rejseoplevelse så bekvem og problemfri som muligt, samtidig med at dine elektroniske enheder og tilbehør er sikret og let tilgængelige.

    Det elegante og funktionelle design er kendetegnet ved forhøjede profiler, der giver en ekstra beskyttelsesbarriere og sikrer, at dine ejendele forbliver intakte og skadesfri. Det lette og slidstærke materiale bidrager til produktets holdbarhed og gør det til en ideel rejsepartner.

    En af de mest bemærkelsesværdige funktioner i dette produkt er den patenterede SafeZone lynlåslomme, der er designet til at beskytte og opbevare små elektroniske enheder på en let tilgængelig måde. Denne innovative lomme sikrer, at dine værdigenstande er godt beskyttet og nemme at finde, når du har brug for dem.

    Din 15,6 tommer bærbare computer vil også være i sikre hænder med den polstrede pc-lomme, der er udstyret med den patenterede SafeEdge-konstruktion. Denne avancerede teknologi giver en ekstra beskyttelseslag og sikrer, at din bærbare computer forbliver intakt og funktionsdygtig under hele rejsen.

    Frontpanelets slanke lommer er ideelle til opbevaring af små elektronik og tilbehør, såsom opladere, kabler og hovedtelefoner. Disse lommer er designet til at holde dine ejendele organiseret og let tilgængelige, så du altid har det, du har brug for, lige ved hånden.

    Dette produkt kommer med en 2 års producentgaranti fra producenten, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit køb. Du kan være sikker på, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der er designet til at imødekomme dine behov og gøre din rejseoplevelse så behagelig og ubesværet som muligt.

    Sammenfattende er dette produkt en fremragende løsning for dem, der søger en praktisk og effektiv måde at opbevare og beskytte deres elektroniske enheder og tilbehør under rejsen. Med det stilfulde design, de innovative funktioner og den høje kvalitet er dette produkt et must-have for enhver moderne rejsende.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-3203835

    • EAN nummer:

      85854243223

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar