Thule Accent Rygsæk 28 L - Sort

vare nr.: #SE01-3204814

Thule Accent Rygsæk 28 L - Sort

Vis alle billeder

Thule Accent Rygsæk 28 L - Sort

vare nr.: #SE01-3204814

    999,00 kr

    ca.
    Gratis fragt

    varen er ikke på lager

    af varen på fjernlager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Sendes i morgen lørdag kl. 15.00
    Sendes i morgen søndag kl. 15.00
    Bestil nu, og vi sender om timer & minutter... lørdag. søndag.



    1-3 dages levering
    Sendes med GLS fra fjernlager
    300 dages returret
    200.000 danskere bruger os


    Denne førsteklasses rygsæk er designet til den moderne rejsende, der ønsker en pålidelig og praktisk løsning til at transportere deres værdifulde udstyr. Med et elegant og funktionelt design er denne rygsæk det perfekte valg for både forretningsrejser og fritidsrejser.

    Denne rygsæk er udstyret med en rummelig hovedrum, der giver dig mulighed for nemt at pakke og organisere dit udstyr. Den brede, U-formede åbning gør det let at få adgang til dine ejendele og sikrer, at du hurtigt kan finde det, du har brug for. Hovedrummet er også udstyret med separate rum til opbevaring af en bærbar computer og en tablet. Den bærbare computer opbevaringsrum er kompatibel med en 15,6" pc eller en 15" MacBook®, mens tablet rummet kan rumme en 10" enhed.

    For at beskytte dine værdigenstande under rejsen, er denne rygsæk udstyret med et SafeZone-rum, der er designet til at opbevare telefoner, solbriller og andre små genstande. Dette rum har en skjult lomme bag en aftagelig, hard-shell lomme, der giver ekstra beskyttelse mod stød og ridser. SafeZone-rummet er let tilgængeligt og giver dig hurtig adgang til dine værdigenstande, når du er på farten.

    En af de unikke funktioner i denne rygsæk er den nemme adgang til din bærbare computer og tablet. Du kan få adgang til disse enheder enten gennem et adgangsrum med åbning foroven eller en lynlåsåbning i siden. Dette gør det nemt at tage din bærbare computer eller tablet ud, når du er på farten, uden at skulle fjerne alt dit udstyr fra rygsækken.

    Denne rygsæk er fremstillet af slidstærke materialer, der er designet til at modstå de udfordringer, der er forbundet med rejser. Den er også udstyret med en 2-års producentgaranti, der giver dig ro i sindet og sikrer, at du får et kvalitetsprodukt, der er bygget til at holde.

    Med sin kombination af stil, funktionalitet og beskyttelse er denne rygsæk det ideelle valg for den kræsne rejsende, der ønsker en pålidelig og praktisk løsning til at transportere deres værdifulde udstyr. Uanset om du er på vej til et vigtigt forretningsmøde eller på en spændende ferie, vil denne rygsæk hjælpe dig med at holde dit udstyr sikkert og organiseret, så du kan fokusere på at nyde din rejse.

    .iaai

    Produktinformation

    • Mærke:

      THULE

    • Varenr:

      #SE01-3204814

    • EAN nummer:

      85854253055

    • Returret:

      300 dages returret

    • Produktgaranti:

      2 års producentgaranti fra producenten

    Tilbehør / relateret

    Anmeldelser



    0 ud af 5 // baseret på anmeldelser


    Spørgsmål & svar